Haftaya ay ikizler burcundayken iletişimimiz ve mantığımız ön planda olarak başlıyoruz. Bugün çevremizde olan biten herşeyi fazlasıyla merak edebiliriz. Salı günü aşk, para konularında şanslı etkileşimler altındayız. Çarşamba günü hayata karşı oldukça aktif ve girişimci davranabiliriz. Hırsımız olumlu ve yüksek çalışacak. Perşembe ve Cuma günleri sorunlarımıza çözüm bulmak, üretmek ve bunu dile getirmek için uygun günler. daha önceden konuşulmuş ve tamamlanması gereken işler için bu hafta harekete geçmekten korkmayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; azimli, ne yapacağını bilen, çekici, aktif, sosyal, sağlıklı bir insansınız. Sanata ve müziğe olan düşkünlüğünüzle bu konularda ilerlemeniz ve bir kariyere sahip olmanız mümkün. Sağlığınız, akıl gücünüzle bir çalışıyor. Bu sene, iletişime dayalı konularda şans sizden yana.




Koç Burcu: Haftaya ortaklaşa atacağınız adımlar ve iletişime yönelik işlerinizle başlıyorsunuz. Bu hafta özel hayatınızda, aşkta ve gelecek planlamalarınızda hayat size göz kırpacak, kendinizi mutlu ve özgür hissetmeniz mümkün.




Boğa Burcu: Haftanıza parasal işlerinizi düzenleyerek, tamamlayarak başlayabilirsiniz. Mantıklı atılacak adımlar size çok şey kazandırabilir. Bu hafta ödemeler, iş ve aile hayatınızda oldukça şanslı bir hafta olacak.




İkizler Burcu: Haftanıza keyifle, iletişimle, aşkı içinizde hissederek başlıyorsunuz. Varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınız devrede olacak. Bu hafta iletişim, aşk ve özel hayatınızda cesaret ve şansı yakalamanız mümkün.




Yengeç Burcu: Haftaya ailevi konuşmalarınızla ve bu alanda mantıkla hareket ederek başlıyorsunuz.Dış dünyadaki olaylar çok fazla ilginizi çekmeyebilir. Bu hafta aile, para ve iş üçgeninde güzel gelişmeler altında olacaksınız.




Aslan Burcu: Haftaya sosyal çevrenizle iletişiminiz ön planda olarak başlayacaksınız. Hızlı iletişim gün boyunca sizi meşgul tutacak. Çevrenize vereceğiniz aklı kendi hayatınıza da uygulamaya çalışın.




Başak Burcu: Bu hafta maddi konularda ve aile hayatınızda şans ve mutlulukla hareket edeceksiniz. Haftanıza işinize ve kariyerinize odaklanarak ve çözülmesi gereken problemleri hallederek başlıyor olacaksınız.




Terazi Burcu: Bu hafta hızlı, sosyal ve aktif olacağınız bir hafta geçireceksiniz. Bu yüzden evde oturmak size göre olmayacak. Dış ortamlarda yapılacak bazı konuşmalar sizi ve eylemlerinizi hızlandıracak.

Akrep Burcu: Bu hafta kariyeriniz ve parasal işleriniz için şanslı etkiler altında olacaksınız. beklenmedik yerlerden ve insanlardan göreceğiniz yardımlar sizi mutlu edebilir. Sorunlarınıza çözümü mantıkla aramalısınız.




Yay Burcu: Haftaya özel hayatınızdaki bazı duygusal konuları çevreniz ve arkadaşlarınızla konuşarak veya paylaşarak giriş yapabilirsiniz. Ortak işler size kazandırabilir. Sosyal ortamlarda girişimleriniz için şanslı bir hafta.




Oğlak Burcu: Haftanıza yapılması gereken işlerinizi organize ederek ve bu işlerinizi tamamlayarak başlayabilirsiniz. Bu hafta kariyer ve ortak para kullanımlarınızla ilgili olarak şansın yüzünüze güldüğünü göreceksiniz.




Kova Burcu: Haftanıza sanatsal, eğlenceli işlerinizi organize ederek başlayacaksınız. Bu hafta kafanızdaki planlar tıkır tıkır işleyebilir. Gelecek adımlarınız için kendinizi biraz hızlandırmaya çalışın.




Balık Burcu: Bu hafta kariyer, iş ve para üçgeninde aradığınız fırsatları kolay yakalayacaksınız. Haftanıza aileniz için yapacağınız alışveriş veya ortak harcamalarla başlamanız mümkün. Anlık sinirden uzak durun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR