Bugün oluşan venüs- uranüs karşıtlığıyla ilişkilerimiz konusunda dikkatli olalım, kopuşlar, ayrılıklar devrede olabilir, farklı davranmak isteğiyle, partnerimize karşı asi, huysuz ve söz dinlemez tavırlar içinde olabiliriz. Güneş- jüpiter sekstiliyle de bir yandan kendimizi haklı ve mutlu hissedebilir ve oluşan durumları rahat toparlayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; açık fikirli, çalışkan, cesaretli, sabırlı bir insansınız. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışıyorsunuz ve sonunda istediğinize ulaşıyorsunuz. Sabrınızın yüksek olması sayesinde engelleri kolaylıkla aşacaksınız. Bu sene, ilişkilerinize dikkat edin ama bir yandan da keyfiniz ve şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkinizde kopuşlar, anlık tepkiler oluşabilir. Bir yandan da bu durumu aşmasını başarabilirsiniz özellikle çocuğunuz varsa hayata daha farklı ve iyimser bakmanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: Bugün iş bağlantılarınıza ekstradan dikkat edin, bazı sorunlara ve streslere açık olacaksınız. Aileniz ve yuvanız için yapmanız gerekenler hayatı size mutlu algılatabilir.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda bazı sorunlara ve sıkıntılara açık olacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız işbirlikleri bu sıkıntıları kolay atlatmanıza yardımcı olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, gün içinde ailevi ilişkilerinizde bazı zorlanmalara açık olacaksınız. Olabildiğince esnek olmaya çalışın. Bir yandan da parasal konularda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Diğer yandan iletişim halinde olmak ve kısa planlar yapmak gününüzü ve haftasonunuzu verimli kılabilir.




Başak Burcu: Bugün, parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir.Yine de birçok olumsuzluk karşısında korunduğunuzu hissedecek, olumsuzluklardan kolay sıyrılacaksınız.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanın programı yüzünden kendi isteklerinizi geride bırakabilirsiniz ama güzel haberlerde yok değil, bir yandan da arkadaşlarınız ve çevrenizden alacağınız güzel haberler sizi çok mutlu edebilir.




Akrep Burcu: Sağlığınızdaki veya işinizdeki değişimler kendi duygusal ve ruhsal bağlantınızı zorlayabilir. Yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacınızın olduğu bu dönemde kariyeriniz adına şanslı etkileriniz devrede olacak.




Yay Burcu: Arkadaşlarınızla sosyal ortamlardaki ilişkileriniz sekteye uğrayabilir. Bazı değişimler planlarınızı altüst edebilir. Bir yandan da güzel haberler almaya ve sosyal ortamlar içinde bulunmaya gayret göstereceksiniz.




Oğlak Burcu: Kariyerinize ve iş bağlantılarınıza dikkat edin. Ailenizle göz önünde olacağınız yerlerde anlaşmanız kolay olmayacak. Bir yandan da parasal güzel bağlantılar devrede olabilir.




Kova Burcu: Uzak bağlantılı işlerinizde bazı sorunlara açık olacaksınız. İlişkilerinize ekstra özen gösterin, bazı kopuşlar söz konusu olabilir. Bir yandan da partnerinizden olumlu etkiler alıyor olacaksınız.




Balık Burcu: Ortak parasal konularda bazı sorunlara açıksınız. İş hayatınız için yapacağınız para harcamalarında hayat sizi destekleyecek ama bir yandan da çok para harcayabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR