Bugün 04 ekimde akrep burcunda gerilemesine başlayan merkür, terazi burcuna geçerek öncü burçlarda gerilemesine devam edecek. 25 ekime kadar her tür ilişkimize, ortaklıklarımıza dikkat etmeliyiz. Öncü burçlar olan teraziler, oğlaklar, koçlar ve yengeçler hayati girişimlerden ve yeni kararlardan kaçınmalılar. Sorun ve aksilik yaşadığımız noktalarda düzeltilmesi ve yeniden gözden geçirilmesi gerekenleri bu dönemde iyi belirmeye çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, sosyal, bencil, dikkafalı bir insansınız. Etkileyicisiniz. Bir ortama girdiğiniz çok çabuk dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Hayatınız boyunca bir doküman veya anlaşma imzalarken şartları iki kere kontrol etmelisiniz. Bu sene, ilişkilerinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz.




Koç Burcu: 25 ekime kadar özel hayatınızda yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Sevdiğiniz insanla birbirinizi yanlış anlayabilir, ilişkinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ya da eski bir ilişkiniz yeniden gündeme gelebilir.




Boğa Burcu: Bugün itibarıyla 25 ekime kadar özel hayatınızdaki iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Eski bitmemiş ve tamamlanmamış ilişkiler devreye girebilir.




İkizler Burcu: 25 ekime kadar eski bir aşk mevzusu yeniden zihninizi kurcalayabilir. Ya da aşk hayatınızda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yine varsa çocuğunuzla olan iletişiminize bu merkür gerilemesinden çok dikkat edin.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla 25 ekime kadar ev ve aile hayatınızda iletişimde bazı aksilik ve sorunlara açık olacaksınız. Bu süreçte ev alımı yapmayın, satmak daha karlı olabilir.




Aslan Burcu: 25 ekime kadar yakın çevre ilişkilerinizde bazı aksiliklere ve yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Geçmişte çözülmemiş bir konu yeniden devreye girebilir. Aile büyüklerinizle olan iletişiminize çok dikkat etmelisiniz.




Başak Burcu: 25 ekime kadar daha ticari düşünecek ve parasal konularda becerilerinizi sergilemek isteyeceksiniz yalnız parasal konularda bazı zorlanmalara ve sorunlara da açık olacaksınız.




Terazi Burcu: 25 ekime kadar kişisel alanlarınızda kendinizi yanlış ifade etmeye meyilli olacaksınız. Bu yüzden önemli başlangıçlardan ay sonuna kadar kaçının ve kendinizi ifade ederken iki kere düşünün.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla geçmiş konu ve olaylar daha fazla hayatınızda yer edecek. Hepsini tek tek ele almalı ve çözüme kavuşturmalısınız. Kendinizi revize etmek ve bazı karşılaştırmalar yapmak için uygun bir süreç olabilir.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla merkür, arkadaşlarınızla olan iletişiminizde bazı zorlukları ve sorunları ortaya çıkarabilir. 25 ekime kadar eski arkadaşlarınız ortaya çıkabilir ve kaldığınız yerden ilişkilerinize devam edebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla 25 ekime kadar kariyer evinizde bazı yanlış anlaşılmalar ve toplum önünde kendinizi yanlış ifade etmelere karşı dikkatli olun. Eski işler gündeme gelebilir, onları tamamlayın.




Kova Burcu: Bugün merkür terazi burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. 25 ekime kadar eğitim, seyahat, ticaret alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla iletişiminize dikkat edin.




Balık Burcu: Merkür bu sefer ortak para alanlarınızda gerileyecek. Bu süreçte borç almayın, kredi işine girmeyin, eskide kalmış ama çözülmemiş para sorunlarınızı çözmek için uygun bir dönem olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR