Bugün sabah saatlerinde duygusal olarak huzursuz, girişken ve biraz da mücadeleci tavırlarla hareket edebiliriz. Öğlen saatlerine kadar önemli kararlardan uzak duralım. Öğleden sonra saat 14:43 te ay boğa burcuna geçerek, parasal konuları öne çıkartabilir. Paramızı arttırmak, çoğaltmak veya parasal işlemlerimizi yapmak için uygun bir zaman. Yine de ay- merkür karşıtlığıyla önemli parasal tahminlerden kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cesaretli, girişken, eleştirel, başarılı bir insansınız. Cesaretiniz yüzünden zaman zaman düşüncesizce hareket etmeye meyillisiniz. Bu yüzden de iyi sebebe dayanmadan hayatınızda radikal değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız. Bu sene, duygusal değişimlere açık olmalısınız.




Koç Burcu: Bugün, parasal konularınız öğleden sonra devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Parasal tahminlerden uzak durun.




Boğa Burcu: Bugün, öğleden sonra kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceksiniz. Özel istekleriniz devrede olacak. Güçlü ilişkilerinizle, dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı daha da anlamlandırabilir.




İkizler Burcu: Önemli işlerle uğraşmak yerine daha rahat ve keyfinizi yerine getirecek konu ve olaylara yönelmeniz yerinde olacak. Bilinçaltınız aktif olacak ve olayları gereğinden fazla anlam yüklememeye çalışın.




Yengeç Burcu: Bugün, öğleden sonra sosyal ortamlarınız ve çevreniz devrede olacak. Katılacağınız bir davette veya organizasyonda, diğer insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.




Aslan Burcu: İş ve kariyer alanlarınız bugün öğleden sonra öne çıkmaya başlayabilir. Etkili iş gücünüzü ve bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. Yeni tanışacağınız insanları devreye sokmaya çalışın.




Başak Burcu: Bu bir kaç gün, dış ortamlarda, değişik yer ve insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Fikirlerinizi kendinize saklayın.




Terazi Burcu: Bugün öğleden sonra ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olmaya başlıyor. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir.




Akrep Burcu: Bir kaç gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devrede olmaya başlayacak. Özel hayatınızda partnerinizle iletişiminizi güçlendirmelisiniz. Duygularınız ve mantığınız bugün çatışabilir.




Yay Burcu: Bugün eğlenceli yönleriniz öğleden sonra yerini tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz ve koşturmacalarınız devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye girmeye başlayacak. Kendinizi ve güçlü yönlerinizi, eğlenceli yer ve ortamlarda ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakın.




Kova Burcu: Bu bir kaç gün boyunca , eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz sizi yoruyor.




Balık Burcu: Bugün, iş ilişkilerinizde güçlü ve kalıcı bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR