Bu Pazar öğlen saatlerine kadar canımız ayrıntı ve önem gerektiren işlerle uğraşmak istemeyebilir. Bayramın bu ikinci gününde daha fazla sosyal olmak isteyebiliriz. Önemli kararlardan kaçınalım. Öğleden sonra daha duygusal, dağınık ve biraz da fedakar etkiler altına giriyoruz. Kafa dalgınlıklarına dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, kendine güvenen, sosyal, ruhsal konulardan zevk alan, tartışmacı bir insansınız. Yaşamın gizemli ve bilinmeyen yönleri oldukça ilginizi çekiyor. Ailenize her zaman cömert davranacak, yeni tanışacağınız insanlardan kariyeriniz adına fayda ve yarar göreceksiniz. Bu sene, iş ve özel hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.




Koç Burcu: Bugün en ufak bir boşlukta, kendi kabuğunuza çekilmeyi tercih edeceksiniz. Daha önceden konuştuğunuz bir takım işler, sizin yaratıcılığınızla desteklenerek, hayatınızda daha da önem kazanmaya başlayacak.

Boğa Burcu: Bugün arkadaşlarınızla veya sosyal çevre alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla yapılacak planlarda yardımseverliğiniz üzerinizde olacak.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda planladığınız işler, sevdiğiniz insana olan sevginizi daha da arttıracak. Gün içinde zaman zaman üzerinize çökecek olan dalgınlığınıza gün boyunca dikkat edin.

Yengeç Burcu: Yeni ortamlar ve insanlar keyfinizi arttırabilir ve gün içinde dolaşmayı ve yeni yerler keşfetmeyi isteyebilirsiniz. Çocuğunuz veya sevdiğiniz insanla geçirilecek harika bir bayram olabilir.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insandan ve ailenizden beklentilerinizi dile getirmeye çalışın. Onlara yardım etmek ve parasal sorunlarını çözmek bugün her zamankinden kolay olacak.

Başak Burcu: Sevdiğiniz kişiyle beraber program yapabilir, onun isteklerine göre planlar içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizin sorunlarına bugün sevdiğiniz kişiyle beraber çözüm getirebilirsiniz.

Terazi Burcu: Biriken çok işiniz var ve verdiğiniz sözler adına bunları bir düzene oturtmanız gerekecek.Yakın çevrenize karşı ve iletişimsel konularda kafanız hızlı çalışıyor olacak.

Akrep Burcu: Aşk duygusu ve sevilmek arzusu sizin için önemli olacak. Bir yandan kafanızın para konularında olması, diğer yandan eğlenme isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz.

Yay Burcu: Evinizde misafir ağırlamak veya misafir olacağınız ortamlar içinde bulunmak söz konusu olabilir. Ailenize karşı minettarlığınız yüksek olabilir. Onlar için yapacaklarınız sizi mutlu edecek.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınızla bir arada olacak, iletişiminizi hızlı tutacaksınız. İletişime dayalı konularda, arkadaşlarınıza birçok konuda yardım edebilirsiniz.

Kova Burcu: Alışveriş gibi konularda açılmaya ve hesapsız hareket etmeye meyillisiniz. Hayat atılımlarınız için, sosyal çevrenizden istediğiniz destek ve ilgiyi göreceksiniz.

Balık Burcu: Yoğun geçen iş hayatınızın ardından, kendiniz için bir şeyler yapmak, bu bayraam size iyi gelecek. İşiniz konusunda hala planlamalar yapmaya ve bir takım şeyleri gözden geçirmeye ihtiyacınız var.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR