Bugün merkür akrep burcunda gerilemesine başlıyor. İletişimimizde çeşitli sorunlar ve aksamalarla karşılaşabiliriz. Ticaret, iletişim ve alışverişin yöneticisi merkür gerilerken, yeni bir işe başlamak ve yeni atılımlarda bulunmak iyi değildir. Zira merkür düzeldiği zaman şartların değiştiğini ve başka bir forma büründüğünü görürüz. Bu yüzden yeni adımlar yerine, daha önceden konuşulmuş, düşünülmüş ve tamamlanması gereken işlerimizin peşine düşmek bize her zaman daha fazla fayda sağlayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hızlı, zeki, adaletli, sosyal bir insansınız. Akıcı bir zekanız var. Özel hayatınızda ve duygusal ilişkilerinizde zorluklar ve problemler yaşayabilirsiniz. Çok çabuk fikir değiştiriyorsunuz ve insanlar sizi anlamakta zorluk çekiyor. Bu sene, önemli kararlardan uzak durun. Var olan düzeninizi koruyun.




Koç Burcu: Gerilemesine başlayan merkür eski bir borç, ödeme veya para konusunu gündeme getirebilir. 10 ekime kadar para alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız. Yanlış anlaşılmalar, yanlış para ödemeleri gibi durumlar oluşabilir.




Boğa Burcu: Bugün merkür gerilemesine başlıyor. 10 ekime kadar özel hayatınızdaki iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Eski bitmemiş ve tamamlanmamış ilişkiler devreye girebilir.




İkizler Burcu: Merkür iş, hizmet, sağlık alanlarınızda gerilemeye başlayacak. İşinize ve sağlığınıza çok dikkat etmeli, önemli kararlardan kaçınmalısınız. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminize bu dönem dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Merkür aşk hayatınızda gerilemesine başlıyor. Geçmiş aşklar, flörtleriniz bu süreçte ortaya yeniden hortlayabilir. Yine var olan aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla olan iletişiminizde bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Ev ve aile hayatınızda gerilemesine başlayan merkür 10 ekime kadar aile hayatınızda yanlış anlaşılmaları gündeme getirebilir. Bu tarihler arasında ev almayın veya kiralamayın, sözleşme yapmayın, sözler vermeyin.




Başak Burcu: Bugün merkür gerilemesine başlayacak ticari konularda, satış alanlarınızda bir takım sorunları hayatınıza taşıyabilir. Yakın çevrenizde, akraba veya kardeşlerinizin hayatında da eski konu ve olaylar cereyan edebilir.




Terazi Burcu: Merkür sizin para evinizde gerilemeye başlayacak. Önemli parasal görüşme ve konuşmalarınızı bir kaç hafta ertelemeniz yararınıza olabilir. Her tür işinizi iki kere gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.




Akrep Burcu: Bugün gerilemesine başlayan merkür hayatınızda tamamlanmamış, eski konu ve olayları gündeminize oturtacak. Önemli ve hayatınızı bağlayacak anlaşmalardan uzak durun.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla 10 ekime kadar kadersel alanınızda gerileyen merkür, çözülmemiş geçmiş konu ve olayları hayatınıza taşıyabilir. İfadenizde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Önemli işlerden kaçının.




Oğlak Burcu: Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerileyecek. Eski arkadaşlarınızla olan tamamlanmamış konu ve meseleler gündeminizde olacak. Yanlış anlaşılmalara yatkın bir dönem olduğunu aklınızdan çıkarmayın.




Kova Burcu: Kariyer evinizde gerileyecek olan merkür bu alanlarınızda bazı karışıklık ve aksiliklere 10 ekime kadar neden olabilir. Yeni başlangıçlardan kaçının ve daha önceden gündeme gelmiş işlerinize kanalize olun.




Balık Burcu: Eğitim, seyahat, medya hukuk alanlarınızda gerileyen merkür yanlış anlaşılmaları, eski konuları gündeminize yerleştirebilir. Bu alanlarda 10 ekime kadar önemli anlaşmalardan kaçının.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR