ugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin. İş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, düşünceli, zarif, klas bir insansınız. Güzel şeylere olan ilginiz çok fazla. Her zaman temiz ve iyi giyinmeyi seviyor, bazen insanları dış görünüşlerine göre değerlendiriyorsunuz. Bu sene, kendi gücünüzü ortaya koyacaksınız. İşleriniz yoluna girecek.




Koç Burcu: Ekim ayında özel hayatınızda sevdiğiniz insanla mutlu, romantik ve keyifli etkileşimler altında olacaksınız. Var olan sorunlarınızı konuşmak ve ilişkinizi güzelleştirmek adına bu haftadan faydalanın.




Boğa Burcu: Ekim ayı iş alanlarınız fazlasıyla aktif olacak. Yerine getirilmesi gereken işler, tamamlanması gereken projelerin üzerine yoğunlaşacaksınız. İş arkadaşlarınızla güzel ilişkiler kurabilirsiniz.




İkizler Burcu: Ekim ayı bir yandan hayatın keyif veren yönlerine odaklanmak isterken, diğer yandan iş sorumluluklarınızda daha çok artış görülecek. Bir yandan da aşkı geldiği gibi karşılayacak, eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.




Yengeç Burcu: Ekim ayı ilginizi daha çok ailevi konulara yönelttiğiniz bir ay olacak. Evinizin sorumlulukları, yapılacak bir badana, tamirat veya boya işleri gündeminizde yer alabilir.




Aslan Burcu: Ekim ayında yakın çevrenizde dönen olaylar, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki detaylarla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Bir yandan da satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, iletişim konularınız ön planda olacak.




Başak Burcu: Ekim ayında parasal anlaşmalar ve kazançlarınızın artması gibi durumlar söz konusu. Bir yandan da iletişim, satışa, reklama yönelik işlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.




Terazi Burcu: Artık silkinme zamanınız geldi, biraz kendinizi ön planda tutmayı öğreneceksiniz. Her tür konuda ekim başında acele etmelisiniz zira bu Cumartesi merkür gerilemesine başlayacak.




Akrep Burcu: Ekim ayında çok önemli işlere kalkışmamak ve biraz dinlenmek en doğrusu olabilir. Sosyalliğinizde geri çekilmeler yaşayabilirsiniz ama ekim ortalarına kadar söylediklerinize dikkat edin.




Yay Burcu: Ekim ayı biraz düşünme ve plan yapma zamanı olarak görülmeli. Bir yandan da arkadaşlarınızla yapacağınız bazı konuşmalar, kuracağınız yeni ilişkiler size çözmeniz gerekenler için yol gösterebilir.




Oğlak Burcu: Ekim ayında kariyeriniz ve işleriniz ön planda olacak. Patronlarınızla olan ilişkileriniz giderek güçlenecek. Bir yandan da eski arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız.




Kova Burcu: Ekim ayında eğitim ve seyahat alanlarınız ön planda olacak. Seyahat etmekten, uzaklarda bulunmaktan hoşlanacaksınız. Diğer yandan da göz önünde olacağınız yerlerde konuşmalarınıza dikkat edin.




Balık Burcu: Ekim ayı seyahatleriniz ve belki de tatil planlarınız ön planda olacak. Daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işler daha önem kazanıyor. Ortaklaşa para alanlarınızda şansınız yüksek.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR