Bugün ve haftasonu, Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR





Bugün doğduysanız; tutkulu, zeki, çekici, çoşkulu bir insansınız. Kendi öneminizin farkındasınız ama zaman zaman abartılı davranmayı seviyorsunuz. Ruh haliniz fazla değişken olduğundan, ne yapacağınız çok belli olmuyor. Dengeli ve mütevazı olursanız, başaramayacağınız hiçbir şey olamaz. Bu sene, şansınız çok yüksek olacak.

Koç Burcu: Bugün, aşk hayatınızın önceliğiniz olabilir. Sevdiğiniz kişiyle beraber güzel planlar yapabilirsiniz. Ya da sanata dayalı işlerinizde güzel bağlantılarınız devreye girebilir.

Boğa Burcu: Bu bir kaç gün boyunca, ev hayatınız ve aile ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili konular vaktinizi daha çok alabilir. Aile büyüklerinizle kuracağınız güzel ilişkiler sizi memnun edebilir.

İkizler Burcu: Bugün, yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizin hayatıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz iyi olurken, iletişime dayalı işlerinizde güçlü duygusal bağlantılar kurabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bu bir kaç gün, parasal konular ağırlığınızda olacak. Hesap, kitap yapmak, maddi kazançlarınızı arttırmak ve çoğaltmak adına harekete geçebilirsiniz. Önemli bağlantılarınızı bu alanda devreye sokmalısınız.

Aslan Burcu: Bu bir kaç gün, hayatınızın ritmi yükselmeye başlıyor. Kendi zevkleriniz ve istekleriniz için alışveriş yapabilir, para harcayabilir, daha çok dışarıda olmak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu: Bu bir kaç gün biraz isteksiz olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilir, olayları geçmişle karşılaştırmalar yaparak değerlendirebilirsiniz. Aile hayatınızda kafanızda yapacağınız hesaplar işinize yarayacak.

Terazi Burcu: Bu bir kaç gün oldukça sosyal olacaksınız. Önemli organizasyonlar, aktivitelerde yer alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla kuracağınız sağlam ilişkiler önemli ortaklıkların kapısını açabilir. Enerjinizi yükseltin.

Akrep Burcu: Bir kaç gün boyunca, kariyer alanlarınıza odaklanabilirsiniz. İş alanlarınız hızlanmaya başlayacak ve iş ilişkileriniz hayatınızda öne çıkmaya başlayacak. Güçlü bağlantılarınızı es geçmeden yolunuzda ilerleyin.

Yay Burcu: Bugün, dış ortamlar, seyahat, eğitim, ticaret alanlarınız devreye giriyor. Özellikle az tanıdığınız insanlarla daha iyi vakit geçirebilir ve kendi isteklerinizi onlara kabul ettirebilirsiniz..

Oğlak Burcu: Bu bir kaç gün, ortaklaşa para konularınız devreye girmeye başlayacak. Elinize para geçebilir veya bir borcunuzu ya da banka ödemenizi yapabilirsiniz. Hissiyatınıza göre adımlar atın.

Kova Burcu: Bu bir kaç gün özel ilişkileriniz ve ortaklaşa yapılan işleriniz devrede olmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla romantik etkileşimler altında olabilirsiniz. Başkalarına yol göstermeyi özellikle bugün seveceksiniz.

Balık Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınız aktif olurken, beraber iş yaptığınız insanlarla oldukça keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Yine yeme, içme abartı duygunuz fazla olabilir. Kendinizi işinizde güçlü hissedeceksiniz.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR