Bugün ve yarın bir yandan hayat bizi yapacaklarımız konusunda destekler ve fikirlerimiz konusunda şanslar sunarken, diğer yandan birebir ilişkilerimizde bazı sorunlara açık olabiliriz. Özellikle ikili ilişkilerimizde aldanmalara, sorunlara, kandırılmalara ve hayalkırıklıklarına açık olacağız. Yine parasal işlerimize ve ticari yönetimimize bu birkaç gün dikkatli ve temkinli yaklaşmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cazibeli, sağlıklı, yaratıcı, zeki, yenilikçi bir insansınız. İnsanların ve çevrenizin dikkatini kolaylıkla çekiyorsunuz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmeyi seviyorsunuz. Arzularınızı zaman zaman kontrol etmeniz gerekebilir. Bu sene, hızlı, iyimser ve güçlü olacaksınız. İlişkilere dikkat etmeniz gerekecek.




Koç Burcu: Aile hayatınızda gerek ailenize ve gerekse sevdiklerinize karşı şansınız bugün yüksek. Özel hayatınızda güzel gelişmeler yalanırken bugün iş ilişkilerinizdeki sorunlar sizi mutsuz kılabilir.




Boğa Burcu: Ailenize ve onların sağlıklarıyla ilgili konularda yapılması gerekenleri bugün keyifle gece saatlerinde halledebilirsiniz. Yalnız aşk hayatınızda bazı aldanmalar ve sorunlara açık olacaksınız.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda sizi şanslı hissettirecek konuşmalar içinde olacaksınız. İletişime ve sanata dayalı işlerinizde şanslı bir gün olurken, ailenizle olan ilişkileriniz bugün sizi mutsuz edebilir.




Yengeç Burcu: Evinize yapacağınız harcamalar konusunda bugün aşırı iyimser ve mutlu olabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle olan bağlantılarınızda bir takım sorunlar ve hayalkırıklıklarına açık olmalısınız.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle paylaştığınız fikirleriniz hayata iyimser bakmanıza neden olabilir. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar devreye girebilir. Yalnız parasal konularda bazı aldanmalar içinde olabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün özel hayatınızda karşı tarafın hareketleri ve düşünceleri sizin ilişkinizde zor anlar yaşamanıza neden olabilir. Aldanmalara açık bir gün olacak. Yine de maddi konularda inanılmaz şanslar yakalayabilirsiniz.




Terazi Burcu: İş hayatınızdaki karmaşalar, kendi ruhsal halinize olumsuz yansıyor. Kendi içinizde sakin olmalı ve insanlara gereğinden fazla verdiğiniz değeri gözden geçirmelisiniz. Şans sosyal çevrenizde.




Akrep Burcu: Sosyal çevre ilişkilerinizde bazı zorlanmalara açık olacaksınız. Özel hayatınız sizi çevreniz konusunda yanıltabilir. Sakin olun. Kafanızdaki bazı fikirler kariyerinizde sizi yukarılara taşıyabilir.




Yay Burcu: Bugün gün içinde arkadaşlarınızla yapacağınız uzak vadeli planlar sizi mutlu edebilir. İş alanlarınızda bazı ilişkilerinizde hayalkırıklıkları ve sorunlar yaşamaya meyilli olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Gün içinde, iş alanlarınızda ortaklaşa yapılacak işlerde tutacağınız sözler peşinde olun, önemli görüşmeler sizi mutlu edebilir. Uzaklardan alacağınız bazı haberler sizi hayalkırıklığına uğratabilir.




Kova Burcu: Fikirleriniz geniş ve iyimser olacağından, ortaklaşa işlerinizde şanslı ve iyimser etkiler altındasınız. Parasal ilişkilerinizde bazı sorunlara hazır olun.




Balık Burcu: İş hayatınızda parasal konularda şanslı etkileriniz olacak. Özel hayatınızda bugün sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde bazı aldanmalar ve hayalkırıklıkları oluşabilir. Arkadaş ilişkilerinize dikkat.





















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR