Bu Pazar, gruplarla, arkadaşlarımızla bir arada bulunmak ve onlarla plan yapmak önem kazanabilir. Ne yazık ki, ayın aldığı açılarla sabah saatlerinde kendimize olan güvenimiz düşük çalışabilir. Pazar sabahı yapılacak keyifli brunclar ve aile kahvaltılarında bazı tatminsizlikler yaşanabilir. Akşam saatlerinde kolay tepki vermeye ve sinirlenmelere açık olacağız. Biraz daha rahat davranmaya çalışalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, gözüpek, sempatik ve aktif bir insansınız. Amaçlarınıza ulaşmanız çok kolay çünkü ne zaman ne şekilde davranacağınızı gayet iyi biliyorsunuz. İyi niyetlisiniz ama fazla meraklısınız. Kendi hayatınıza önem verene kadar bir takım deneyimler yaşayacaksınız. Bu sene, ilişkilerinize odaklanacaksınız. Herşeyi gözden geçirin.




Koç Burcu: İş hayatınızdan arta kalan zamanlarınızda bu Pazar, bazı ayrıntılar kafanıza takılı olabilir. Sosyal ortamlarda, bulunacağınız arkadaş meclislerinde kafanızı biraz olsun iş alanlarınızdan uzaklaştırmaya çalışın.

Boğa Burcu: Bu Pazar dinlenmek yerine daha çok aktif ve faal olacağınız alanlarda kendinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler duygusal iniş çıkışlarınızdan kaynaklanacak.

İkizler Burcu: Ailenize ve sevdiklerinize vakit ayırmak sizin için önemliyken bu Pazar uzak akrabalarınızdan veya tanıdıklarınızdan alacağınız haberlere odaklanabilirsiniz. Serinkanlı olmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Çevrenizde olup bitenleri sorgulayacağınız ve kendinize pay çıkaracağınız bir gün olabilir. Diğer insanları zorlayan konular sizin kendi hatalarınızı farketmenize neden oluyor.

Aslan Burcu: Her şey neye ne kadar sahip olduğunuzla ilgili olmasın. Bugün sevdiğiniz insanla aile ortamlarınızda birbirinizi üzecek ve sinirlendirecek davranışlardan uzak durmalısınız.

Başak Burcu: Şu dönemde kendinize bakmak ve ilgi göstermek hoşunuza gidiyor. Bu Pazar yapılacak listenizde keyfiyet olsun, yakın çevrenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu: Eğlenceli ortamlar, çocuğunuzla geçirilecek güzel vakitler bugün sizi mutlu edebilir. Parasal harcamalarınızın bu eğlenceli gününüze gölge düşürmesine izin vermemelisiniz.

Akrep Burcu: Sosyal ortamlardan uzaklaşmak ve vaktinizi evinizde geçirmek bugün sizi rahatlatabilir. Aceleci ve sabırsız tutumlardan uzak durduğunuz müddetçe bugünün keyfini kimse gölgeleyemez.

Yay Burcu: İletişimi yüksek başlayacak olan bu Pazar, kolay tepki vermeye açık olacaksınız. Arkadaşlarınıza ve çevrenize verdiğiniz sözler sizi biraz zorlayabilir veya zor durumda bırakabilir.

Oğlak Burcu: Bu Pazar sosyal ortamlarda kolay para harcamaya meyilli olabilirsiniz. Bu da zaman zaman çabuk snirlenmenize neden olabilir. Arkadaşlarınızla hala istediğiniz ayarı tutturabilmiş değilsiniz.

Kova Burcu: Bu Pazar bir hafta boyunca yaşanılanları, zorlandığınız ve sizi değiştirmeye mecbur bırakmış konuları artık düşünmemelisiniz. Sosyal ortamlarda bazı sorunlar olsa bile canınızın istediğini yapmaktan geri durmayın.

Balık Burcu: Kendi başınıza karar almak ve bu kararları uygulamak sizi yoruyor ve kafanızı daha da karıştırıyor. Bu Pazar ister sevdiğinizle, ister seyahatteyken duygularınızı iyi kontrol etmeye çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR