Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Astrolojide, Oğlak burcu, kemikler, eklem yerleri, dizler ve dişleri yönetir. O yüzden bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımızla ilgili ameliyat olmamakta fayda var. Genel anlamda; iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, enerjik, girişimci, başarılı, akıllı bir insansınız. Ticaret alanlarında şansınız yüksek çünkü girişimci yönünüzü hayatınızın her alanında iyi kullanıyorsunuz. İyi para kazanacaksınız ama savurganlığınızı kontrol etmelisiniz. Bu sene, maddi konularda şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Güne iş alanlarınızdaki yoğun enerjilerle giriş yapıyorsunuz. Kendinizi işinizde göstermek isteyeceksiniz. Gün içinde bu konuya dair bir takım pişmanlıklarınız olabilir. Özel hayatınızda desteklendiğinizi bilmek güzel.




Boğa Burcu: Bugün eğitim, medya, seyahat ve ticaretle ilgili işlerinizde üzerinizde bir takım güvensizlikler oluşabilir. Kendinizi diğer insanlara karşı sorumlu göreceksiniz. İş alanınızda kendinizi yetersiz hissederek, kendinize gereksiz yere yüklenmeyin.




İkizler Burcu: Güne ortaklaşa para gelir ve giderlerinize odaklanarak giriş yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinize olumsuz yaklaşmaktan çok, yapabileceklerinize odaklanmanız sizin için en iyisi.




Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız veya ortaklı işleriniz ön planda olacak. Aile sorumluluklarınız kendinizi yetersiz hissetmenize ve suçluluk duymanıza neden olabilir. Yine de bu alanlarda güzel gelişmelerde yaşayacaksınız.




Aslan Burcu: Güne yapılacaklar listenizi tamamlamak üzere başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizin sağlık konuları zaman zaman canınızı sıksa da, mantıklı taraflarınızla işlerin üstesinden gelmesini gayet iyi başaracaksınız.




Başak Burcu: Bugün yaratıcılık isteyen işlerde kendinizi kanıtlamak ve göstermek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda kolay tatmin olmakta ve isteklerinizin gerçekleşmesini sağlamakta zorlanabilirsiniz. Riskten kaçınmalısınız.




Terazi Burcu: Bugün duygularınız kendinizi değiştirmeye yönelik çalışacak. Aldığınız bir takım kararlardan pişmanlık duyabilir, gün içinde kendinizi yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenize ve iletişim halinde olduklarınıza karşı güvensiz tutumlar içine girebilirsiniz. En ufak bir olayda moraliniz hemen bozuluyor. Yakın dönemde yaşadıklarınız sizi fazlasıyla yormuş olabilir.




Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda, organizasyona dayalı işlerde ve grupsal çalışmalarınızda para sizin için önemli olacak. Parasal konuşma ve görüşmelerinizde belki de size teklif edilen miktar sizi tatmin etmeyebilir.




Oğlak Burcu: Bugün yoğun istek ve arzularınıza göre davranacaksınız. İş alanınızda gösterdiğiniz çabaların takdir edilmediğini düşünebilir, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Değişimden bu kadar çok korkmayın.




Kova Burcu: Bugün şansınızın yüksek olacağı noktalara yönelmelisiniz. İçinizde bir isteksizlik, üzerinizde durağanlık görülebilir. İş alanlarınıza yoğunlaştığınızda kafanızda kurduğunuz zor senaryoların azaldığına şahit olacaksınız.




Balık Burcu: Güne sosyal çevre ortamlarınızdaki organizasyonlar ve etkinlerle giriş yapacaksınız. Yüksek enerjili olmanıza rağmen canınız pek bir şey yapmak istemeyebilir. Herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmek sizi çok yoruyor.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR