Haftaya ay akrep burcundayken, değişim ve dönüşümlere, derine inmek istediğimiz konulara odaklanmış olarak giriş yapacağız. Salı günü merkür terazi burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde dengeli, tarafsız ve biraz da kararsız olabiliriz. Çarşamba günü hayat bizi destekleyecek ve istediğimiz gücü bize sunacak. Cuma günü venüs başak burcuna geçecek. İlişkilerimizde 3 hafta boyunca eleştirel, mantıklı ve biraz da pratik davranabiliriz. İçimizdekileri, duygularımızı aktarmak ve karşı tarafa göstermek kolay olmayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özgün, zeki, çekingen, çekici bir insansınız. Kendi doğanıza karşı bile utangaçsınız. Hayatınızda herhangi bir engelle karşılaştığınızda çabuk pes etmeye meyillisiniz. Öz güveninizin geliştirilmeye ihtiyacı var. Bu sene, kariyerinize odaklanmalı ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.




Koç Burcu: Eylül ayı bir yandan çalıştığınız, diğer yandan özel hayatınıza odaklanacağınız bir ay olabilir. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artarken, ay ortasından sonra daha çok dış ortamlara enerjinizi akıtacaksınız.




Boğa Burcu: Eylül ayı sevmek ve sevilmek arzunuz yüksek çalışacak. Bir yandan eğlenceli konu ve olaylar içinde olacaksınız diğer yandan iş görüşmeleri ve konuşmalarınız artmaya başlayacak. Para harcamalarınız ay ortasında artabilir.




İkizler Burcu: Eylül ayında eviniz, aileniz ve yuvanıza daha fazla ağırlık vereceksiniz. Yakın çevrenizle vaktinizi harcayacak, yuvanız için elinizden geleni ardına koymayacaksınız.




Yengeç Burcu: Eylül ayı iletişiminiz yüksek olacak. iletişime dayalı işlerinizde kendinizi göstereceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Eylül başında artık konuşmalarınız daha çok aile hayatınıza ve ev konularına kaymaya başlayacak.




Aslan Burcu: Eylül ayında parasal konularda konuşma ve görüşmeleriniz devam ediyor olacak. Mükemmeliyetçi yapınızla kılı kırk yararak hareket edeceksiniz. Bir yandan da iletişime dayalı konular hayatınızda daha çok öne çıkabilir.




Başak Burcu: Eylül ayı sizin ayınız sevgili başaklar. Her tür girişimleriniz için uygun bir ay olabilir. Hemen eylül başında para konularında görüşmeleriniz hızlanacak, önemli ticari anlaşmalarınız devreye girebilir.




Terazi Burcu: Eylül başı diğer burçların aksine önemli kararlar ve uygulamalardan kaçının lütfen. Planlarınızı kurmak, hazırlamak sizin için faydalı olacak. Bir sürü kadersel olayla karşılaşabilirsiniz.




Akrep Burcu: Eylül ayında sosyal ortamlarınızda daha fazla vakit harcayacaksınız. Hala işleriniz yoğun olacak, bir yandan da hala güzel teklifler içinde olacaksınız. Çevrenizden faydalanın.




Yay Burcu: Eylül ayı sosyal ortamlardaki yeni işler ve kariyer hayatınızdaki güzel gelişmelerle sizi bekliyor. Eğitim ve seyahat fırsatlarınız ay ortalarında devrede olacak. Enerjinizi daha yukarılara çekmelisiniz.




Oğlak Burcu: Eylül ayına geldiğimizde dış ilişkiler, seyahat, eğitim, medya ve yabancı ortaklı yapılacak işleriniz ön planda olacak, bir yandan da iş hayatınızdaki konuşma ve görüşmelerinizi yapabilecek uygun ortamları bulacaksınız.




Kova Burcu: Eylül ayında ortaklaşa para alanlarınız aktif olacak. Bir yandan da özel hayatınızda hala güzel gelişmeler altında olacaksınız. Seyahat, eğitim konuşmalarınız artabilir. Yabancılarla yapılacak ortak projelerinizi hayata geçirebilirsiniz.




Balık Burcu: Eylül ayında iş fırsatlarınız devam ediyor, bir yandan da özel hayatınıza daha fazla zaman ayıracaksınız. Ortaklaşa para konularınız öne çıkmaya başlarken, çözüm kendiliğinden ayağınıza gelebilir.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR