Dün ve bugün oluşan gökyüzü etkileriyle ilişkilerimize ekstra dikkat etmeliyiz. Bu alanda karşı cinsle anlaşmazlıklar yaşayabilir var olan ilişkilerimizde sorunların daha fazla öne çıktığına şahit olabiliriz. Tartışmalardan ve münakaşalardan olabildiğince uzak durmaya çalışalım. Karşı cinsle anlaşmak bugün kolay olmayacak. Parasal konularda da dikkatli adımlar atmakta fayda var.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; edebiyat, sanat, müzik alanları ilginizi çekiyor ve işiniz bu alanlardan olmalı. Ortalığı karıştıran bir havanız var ve yakın çevre ilişkileriniz çok kuvvetli. Yeteneklerinizi iyi kullanmayı öğrenmeli, kendinize olan güveninizi arttırmalısınız. Özel yaşantınızda duygusal iniş çıkışlarınız çok fazla. Bu sene, ilişkinize dikkat etmelisiniz. Anlaşmazlıklara yatkın olacaksınız.




Koç Burcu: Detay isteyen işler, sizin gibi sabırsız bir insanı zaman zaman zorlayabilir. Bugün tutkularınızla aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmanız kolay olmayacak. Kadın erkek ilişkilerinize daha fazla özen gösterin.




Boğa Burcu: Aile hayatınızda ve özel ilişkilerinizde bugün karşı tarafla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. birbirinizi çok fazla zorlamamaya ve tartışmalar içinde olmamaya özen gösterin.




İkizler Burcu: Yakın çevrenize karşı bir yandan iş bitirici olurken, diğer yandan onlarla zorlanmalara açık olacaksınız. İş yaptığınız karşı cinsle bugün ilişkinize çok dikkat edin.




Yengeç Burcu: Bugün aşk hayatınızda sahip olduklarınızı sorgulayacak ve sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklar yaşamaya yatkın olacaksınız. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun.




Aslan Burcu: Bugün aile hayatınızda karşı cinsle anlaşmak kolay olmayabilir. Kendi zevklerinizin onlar tarafından engellendiğini düşünebilirsiniz, tartışmalardan uzak durun.




Başak Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Özellikle karşı cinsten olan kişilerle olan ilişkilerinizde tartışmalara ve sorunlara bugün dikkat edin ve olayları körüklemeyin.




Terazi Burcu: Geçmiş hatalarınızı iyi analiz etmelisiniz. Sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde kadın erkek ilişkileriniz bugün biraz sorunlu olabilir. Parasal konularda bazı anlaşmazlıklara açık olacaksınız.




Akrep Burcu: Kariyerinizde oluşan olumlu gelişmeler, sevdiklerinizden aldığınız destekle gerçekleşiyor. Bugün iş yaptığınız insanlarla veya patronlarınızla olan ilişkinizde zedelenmeler oluşabilir.




Yay Burcu: Bugün dış ortamlarda enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamamaktan kaynaklı olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde sorunlar görülebilir.




Oğlak Burcu: Kendinizi çok övmeyi sevmeseniz bile, gerçek değerinizin farkındasınız. Bugün sosyal ortamlardaki bazı ilişkilerinizde sorunlar oluşabilir. Parasal konularda dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız.




Kova Burcu: Artan iş temponuz belki sizi romantik etkileşimlerden uzak tutabilir ama siz her iki tarafı dengeleyecek güçte ve anlayıştasınız. Sevdiğinizle bugün kavgalardan uzak durun.




Balık Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda aklınıza düşen fikirleri iyice gözden geçirin ve planlarınızı hazırlayın. İş arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek sürtüşmeler oluşabilir. Bugün bu duruma dikkat edin.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR