Bugün tüm gün ay boşlukta olacağından bize keyif veren, tamamlanması gereken konular üzerine odaklanmalı, önemli işlerimizi, görüşme ve anlaşmalarımızı haftabaşına bırakmalıyız. Ailevi konular, sezgilerimizle hareket edeceğimiz durumlar daha fazla ön planda olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; atılgan, değişken, radikal bir insansınız. İç sesiniz size her zaman yol gösterebilir ama siz kulak vermesini bilirseniz. Aklınız çok çalışıyor, bu yüzden insanlarla iletişiminizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu sene, hayatınızda güzel açılımlar yaşayabilirsiniz.

Koç burcu: Bu aralar hayatı ve etrafınızda yaşanılanları fazlasıyla sorguluyorsunuz. Özellikle iş konularında sizden destek alan insanlara bugün yardımınız dokunabilir. Profesyonel hayatınızda iş bitiriciliğiniz bugün yüksek olacak.

Boğa burcu: Bugün özel hayatınızdaki planları sıraya sokacak ve oldukça planlı davranacaksınız. Partnerinizden güç aldıkça her konuda işlerinizin daha kolay yola girdiğini göreceksiniz.

İkizler Burcu: Maddi konularda keyfiniz yerinde olacak. Gelir ve gider tablonuzu önünüze aldığınızda bunu görebilirsiniz. Ya da daha önce uğraş verdiğiniz bir işten para gelebilir. İş planlamaları ve hesapları bugün gününüzü kurtarabilir.

Yengeç Burcu: Kendinizi hayata karşı çok güçlü hissedeceksiniz. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar derinden ve özel olacak. Birbirinize vereceğiniz destekler fazla olabilir.

Aslan Burcu: Olayları geçmişle karşılaştırırken hüzün yerine daha çok sevinç duyabilirsiniz. Anımsanan küçük hatıralar sizi hayata daha da sıkı bağlayabilir. Aile hayatınızda, yapacağınız konuşmalarda etkili planlar devrede olacak.

Başak Burcu: Yeni tanışacağınız insanlarla bazı konularda aynı bakış açısını tutturabilirsiniz. Etkili yaratıcı gücünüzü bugün rahatlıkla ortaya koyacaksınız. Aşık olduğunuz kişiyle kısa vadeli planlar gündeminizde olabilir.

Terazi burcu: Bazı noktalarda aşırı iyimser olduğunuzdan dikkatli olmanız da fayda var. İnsanların lüzumlu-lüzumsuz sizi kullanmasına izin vermemelisiniz. Aile hayatınızda maddi konularda çözüm kendiliğinden ayağınıza gelecek.

Akrep burcu: Seyahatteyseniz kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizin dileklerine bugün kendi istediğiniz şekilde cevap vereceksiniz. Kafanızdaki etkili düşünceleri, yazıya dökmeniz gerekiyor.

Yay Burcu: Kafanızda planladığınız bir sürü iş var ve bu planları en etkili şekilde ortaya koymak istiyorsunuz. Şans çerçevesi içinde bu kadar güzel etkilere sahipken hayatınızı etraflıca düzenleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara karşı çok merhametli olduğunuz için bazen olaylara gerçekçi yaklaşamayabilirsiniz. Sevdiklerinize sergilediğiniz şefkatli yanınızı biraz farklılaştırmalısınız.

Kova burcu: İş alanlarınızda aşırı iyimserlikle hareket etmeniz, geleceğiniz adına size bir sürü fırsat sunabilir. Ancak bu fırsatları gerçekçiliğine göre analiz etmeli ve işinize yarayanları hayatınıza katmalısınız.

Balık Burcu: Bugün kafanıza önemli konular takılmayacak, geleceğiniz adına sorumluluklarınız artsa da, artık biraz hayatın keyfini sürmek ister gibi haliniz var. Etkili arkadaşlarınız istediğiniz işlerde size güzel fırsatlar sunabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR