Bugün sabah saatlerinde hızlı bir letişim içinde olmamıza rağmen ay boşlukta olacağından önemli işlerimizi öğleden sonra yapmaya özen gösterelim. Birkaç gün boyunca evimiz ve ailemiz önem kazanmaya başlıyor. Öğleden sonra kreatif yönümüzü ortaya koyabilir, duygusal olarak insanlara yardım etmeyi önemseyebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; keyifli, analiz eden, orijinal bir insansınız. Farklı ortamlar ve yerler çok hoşunuza gidiyor. Gururunuz çok fazla ve hayatınızda kritik noktalarda sizi kilitliyor. Sonrada kendinize aşırı yükleniyorsunuz. Bu huyunuzu düzeltmeli, keyifli yönlerinizi ön plana çıkartmalısınız. Bu sene, kendinize güvenin, iletişiminiz yüksek olacak.

Koç Burcu: İlişkilerinizdeki sorunları ve oluşabilecek yeni problemleri çözebilmeniz için, bugün harekete geçebilrisiniz. Durup biraz düşünmeli ve davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Boğa Burcu: Günlük yaşamınızda, basit ama faydalı bilgilerle, yüzeysel ama keyifli sohbetlere ihtiyacınız olabilir. İlişkilerden çok şey öğreneceğiniz bir dönem içindesiniz ve hayatınızın kalitesini yükseltmek için şanslı etkileriniz var.

İkizler Burcu: Yapacağınız hesaplarda fazla açıldığınızı görürseniz panik yapmadan adımlar atmalısınız. Alımlarınızda aşırıya kaçmamak size güç geliyor fakat ilerisi için buna ihtiyacınız olacak.

Yengeç Burcu: Bazı iş alanlarındaki beklenti ve taleplerinizin karşılanması sizi motive ediyor. Etrafınızdakilerle aranızda ufak tefek tartışmalar, ister istemez oluşan yanlış anlaşılmalar oluşabilir.

Aslan Burcu: Profesyonel hayatınızda sizi zorlayan projeler ya da yaparken sıkıldığınız işler varsa, bu konuları kafanızda fazla büyütmemelisiniz. İyi başardığınıza inandığınız noktalarda gücünüzü toplamayı deneyebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün dahil olduğunuz her yeni ortam, güzel fırsatlar sunabilir. Onlarla yapacağınız sohbetlerde, kendinizi nasıl tanıttığınıza önem verin. Tanışacağınız insanların size yeni iş kapıları açma ihtimali oldukça yüksek.

Terazi Burcu: Güçlü karakterinizi iş ortamlarınıza kanalize etmeniz, iş yaşamınızdaki başarınızı da arttıracaktır. Siz kendinizi sevdikçe ve kendinize değer verdikçe karşı taraftan da değer göreceksiniz.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizdeki kişilerin problemleri ile uğraşmak ise bugün sizi zorlayabilir. Etrafınızdakilerle fikir ayrılıkları yaşamamaya özen göstermelisiniz. Kafanıza göre hareket etme isteğiniz oldukça yüksek.

Yay Burcu: Sevdiğiniz kişinin atacağı adımlarda sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Üzerinizde aşırı bir tedirginlik hali, önüne geçemediğiniz huzursuzluklarınız var. Fakat biraz sakin olmaya çalışmalısınız.

Oğlak Burcu: Yakın olduğunuz insanlarla ve aşk ilişkilerinizde karşı taraf, size hissettirmeden sizi yönlendirmeye yeltenebilir. Bu gibi bir durumda, kendinizi korumaya almalı ve buna izin vermemelisiniz.

Kova Burcu: Özel hayatınızda, sevdiğiniz kişinin ufak hatalarına, küçük huzursuzluklarına karşı yaklaşımınıza dikkat edin. Oldukça aktif ve iş odaklı bir dönemde olmanıza rağmen hala üzerinizde bir takım tatminsizlikler bulunuyor.

Balık Burcu: Profesyonel hayatınızda, sizi yoracak bir çalışma temposu tutturmanız gerekebilir. Yoğun zamanlardan arta kalan vakitlerde, sevdiğiniz kişilerle daha fazla paylaşım içinde olmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR