Bugün gökyüzünde oluşan merkür-neptün karşıtlığıyla düşüncelerimiz bulanık ve net olmayabilir. Bazı yapacağımız konuşmalar, görüşmeler veya duyacağımız bir takım sözler bizi yanıltabilir. Bu yüzden önemli anlaşmalarımızı ve görüşmelerimizi başka bir gün yapmaya özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; eğlenceli, sosyal, girişimci, sempatik bir insansınız. Maddi konulara yaklaşımınız sizi ticaretle ilgili konularda başarılı kılacak. Aynı hassasiyet ve yaklaşımı özel hayatınızda yakalamanız zor gibi gözüküyor. Acele evlilik yapmaktan ve özel hayatınızla ilgili kararlar vermekten kaçının. Bu sene, iletişiminiz konusunda kafanızı açık ve net tutmalısınız.




Koç Burcu: Bugün, önemli bir işiniz veya anlaşmanız varsa şartların netliğinden emin olun ve mümkünse imza atmamaya çalışın. Fikirleriniz konusunda dürüst olun ama karşı taraftan da beklentinizi çok yükseltmeyin.




Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda bazı sorunlar ve yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Önemli kararlarınızı birkaç gün ertelemeye çalışın. Bazı konuşmalar canınızı sıkabilir.




İkizler Burcu: Bugün aile hayatınızda bazı yanlış fikirlere ve aldanmalara açık olacaksınız. Bu yüzden hem iş te hem de özel hayatınızda gerçekçilikten uzaklaşmayın. Önemli anlaşma ve görüşmelerden uzak durun.




Yengeç Burcu: İşlerinizi sıkı tutmaya çalışın. Düşünceleriniz çok net olmayacak ve dış koşullar tarafından engellenebilirsiniz. İş konusunda ve iletişime yönelik alanlarda önemli kararlar almamalısınız.




Aslan Burcu: Bugün parasal konularda yanlışa düşme ihtimaliniz olacağından önemli kararlarınızı ve alışverişlerinizi birkaç gün sonraya ertelemekte fayda olabilir. Ortaklı işlerinizde gerçekçiliği elden bırakmayın.




Başak Burcu: Özel hayatınızdaki iletişiminize çok dikkat edin. Vereceğiniz önemli kararlarda şartların net olduğundan emin olamayabilirsiniz. O yüzden ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda zorlanmalar oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün, iş, sağlık alanlarınızda bazı sorunlar ve çözülmeler oluşabilir. O yüzden önemli görüşme ve anlaşmalarınızı bu birkaç gün yapmamaya özen gösterin. yanılma ihtimaliniz yüksek olabilir.




Akrep Burcu: Bugün özel hayatınız ve sosyal ortamlarınızda fedakarlıklarınız yüksek olabilir, yanlış anlaşılmalar ve kendinizi kandırma gibi etkileriniz fazla olacak. Bazı konuşmalarda hayalkırıklıkları devrede olabilir.




Yay burcu: Uzak çevreniz yapmak istedikleriniz konusunda size fayda sağlayacak. Bugün önemli görüşme ve anlaşmalarınız varsa birkaç gün ertelemekte fayda olabilir. Düşünceleriniz net olmayabilir.




Oğlak Burcu: Düşünceleriniz bazı konularda bulanık olabilir. Önünüzü iyi göremeyebilir ve bazı yanlışlar yapmaya meyilli olabilirsiniz. Bu yüzden önemli anlaşma ve görüşmelerinizi birkaç gün ertelemekte fayda olacak.




Kova Burcu: Bugün, parasal konularda yanlış adımlar atmaya müsait olacağınızdan, önemli kararlarınızı ve alışverişlerinizi birkaç gün ertelemekte fayda olabilir. Partnerinizi parasal konularda doğru yönlendirin.




Balık Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde bazı yanılgılar oluşabilir, bazı konuşmalar sizi hayalkırıklığına uğratabilir. sevdiğiniz insana düşünceleriniz konusunda dürüst olmaya çalışın.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR