Haftaya ay ikizler burcundayken iletişimimiz yüksek bir şekilde başlıyoruz. Bu haftabaşı ilişkilerimizde oldukça şanslı ve mutlu etkiler altında olacağız. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. Bir yandan da Salı günü devreye giren merkür- neptün karşıtlığı, iletişimimizde bazı yanılgıları ve aldanmaları hayatımıza taşıyabilir. Atacağımız adımlarda vereceğimiz sözlere ve karşı tarafın verdiği sözlere dikkat edelim ve olabildiğince gerçekçi olalım. Haftasonu güneş başak burcuna geçecek ve kimliğimizde eleştirel, pratik ve titiz yönleri ortaya çıkaracak.




Koç Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde abartılı ve çoşkuyla hareket edebilirsiniz. Oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız yalnız bu aşırı iyimserliğin iş alanlarınızda yanlış adımlar attırmasına izin vermeyin.




Boğa Burcu: Bugün eğlenceye veya aşka dayalı işlerinizde aşırı iyimser tavırlarınız devreye girebilir. Bu bir kaç gün harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Borsada yatırım yapanlar çok fazla açılmamaya dikkat etmeliler.




İkizler Burcu: Bugün, hayatınızdaki olumlu ve güzel gelişmeler, ailevi konularda abartılı ve fazla iyimser yaklaşımlarda bulunmanıza neden olabilir. Karşınıza çıkacak bir ev alım, satım fırsatı varsa, parasal durumunuzu çok iyi gözden geçirin.




Yengeç Burcu: Yakın çevreniz, akraba, kardeş veya komşularınıza karşı koruyucu ve gizli yardımlarınızda abartıya kaçabilirsiniz. Herşeye bu kadar iyimser yaklaşmak elbette kötü değil ama kendinizi düşünmekten de vazgeçmeyin.




Aslan Burcu: Bugün, sosyal çevrenizden ve etkili arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekle, maddi konularda aşırı iyimser yaklaşımlarla hareket edebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmayın. Sosyal ortamlarınız fazlasıyla aktif olacak.




Başak Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda önemli şanslar ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kararlarda abartıyla hareket etmekten uzak durmalı ve her zamanki gerçekçi tavırlarınızı bir kenara atmamalısınız.




Terazi Burcu: Dış ortamlarda, seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda şanslı etkileriniz yüksek olacak. Herşeyi büyük bir iyimserlikle karşılayacağınız bu bir kaç gün, detayları gözünüzden kaçırmamaya özen gösterin.




Akrep Burcu: Bugün, hareketli organizasyonlarda veya aktivitelerde parasal konularda şanslı ve iyimser etkilere sahipsiniz yalnız abartmaya müsait olabilir ve gereğinden fazla harcamalarda bulunabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün, kariyeriniz ve iş alanlarınız açısından, ortaklaşa hareket edilecek konularda oldukça şanslı bir gün sizleri bekliyor. Sevdiğiniz insandan da göreceğiniz destekle, aşırı iyimserlikle davranacaksınız.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızda sizi daha az tanıyan yabancı insanlarla olan iş anlaşmalarınızda şanslı etkileriniz olacak. İstediğiniz bir iş gündeme gelebilir. Bu çok istediğiniz iş olduğunda aşırı iyimserlikle tutamayacağınız sözler altına girmeyin.




Kova Burcu: Bugün, aşk hayatınıza ya da eğlence alanlarınıza dayalı konularda harcamalarınız aşırı iyimserlikle artabilir. Ya da sevdiğiniz insanın parasal durumundaki güzel gelişmeler sizi fazla sevindirebilir.




Balık Burcu: Bugün, ikili ilişkilerinizde ve aile ortamlarınızda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Bu alanlarınızda abartılı davranışlar sergileyebilir, kendinizi fazla iyi hissedebilirsiniz. İletişim alanlarınızda önemli işler devreye girebilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR