Bugün ve yarın Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Genel anlamda doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; orijinal, zeki, yetenekli, kibar ve sempatik bir insansınız. Eğlence ve şov dünyasında kendinize bir yer edinebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve akrabalarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Anlaşmalarınızı yaparken hayatınız boyunca dikkatli olmaya özen gösterin. Bu sene, aile hayatınızda şanslı etkileriniz olacak.




Koç Burcu: Maddi konular gündeminizden düşmeyecek. Kendinizi para alışverişi içinde bulacaksınız. Maddi konularda bazı ödemeler moralinizi bozmaya çalışsa da alacağınız güzel haberler bu sıkıntılarınızı dağıtacak.




Boğa Burcu: Moraliniz ve keyfiniz yerinde olduktan sonra tüm işleri rahatlıkla yapabilme özelliğine sahipsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın söyleyeceği bir söz veya bir davranış hemen sizi aşağıya çekmeye yetiyor.




İkizler Burcu: Hevessiz oluşunuzla birlikte önemsemeyeceğiniz detaylar başınıza iş açabilir. Bazen iş sorumlulukları size fazla ağır geliyor ve ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz.




Yengeç Burcu: Arkadaş ortamlarınızdaki konuşmaların sizin özel hayatınıza uymadığını görebilirsiniz. Her şeye rağmen içindeki enerjiyi hiç kimse durduramayacak. Bir an önce ortamlara karışıp eğlenmek isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Beraber çalıştığınız etkili insanlar, birçok konuda size yol gösterebilir. Bu tür bir fırsat kariyeriniz açısından oldukça etkili olabilir. Değerlendirdiğiniz taktirde başarıyı elde etme ihtimaliniz yüksek.




Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızda yaşadığınız önemli değişimleri daha az samimi olduğunuz insanlarla paylaşma eğilimindesiniz. Aşkınızı ilk defa başka birine anlatmak size heyecan verebilir.




Terazi Burcu: Maddi konularda ailenizle belli planlar yapacaksınız. Küçük pürüzler ortaya çıkabilir. Hayatınızdaki insanın düşüncelerini öğrenmeden harekete geçmeyin, yoksa istediklerinizi yapmak biraz zor olabilir.




Akrep Burcu: Kendi hayatınıza daha fazla odaklandığınız için hatta benmerkezci biri olduğunuz için özellikle sevdiğinizin isteklerini çok umursamıyorsunuz. Sosyal Kendinize olduğunuz kadar, ilişkinize de dürüst olmayı deneyin.




Yay Burcu: Bugün maddi ilişki kurduğunuz kişiler bir para işinizi halledebilir. İş alanlarınız veya sağlık durumunuz, hayatınızın tam ortasında bir yer edinecek. İster istemez bu alanların etkileriyle fazlasıyla meşgul olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bu cumartesi güçlü kişiliğinizle ve isteklerinizle kendinizi harekete geçirmek, sportif faaliyetlerde bulunmak ya da eğlenceli ortamlar içine girmek isteyeceksiniz.




Kova Burcu: Bugün aile hayatınızda organize olmasını bilecek ve hareket alanınızı onların etrafında sağlayacaksınız. Daha doğrusu programlarınızı onlara göre ayarlama durumunuz var.




Balık Burcu: Bugün yakın arkadaşlarınızla veya kardeşlerinizle planlı bir etkinlik içinde olabilirsiniz. Aranızdaki bağı güçlendiren bu tür buluşmalar aslında size ayrı bir hava katacak.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR