Haftaya ay kovadayken bireysel yönlerimiz ön planda olarak başlıyoruz. Önemli işlerimizi öğleden sonra yapmaya özen gösterelim. Salı günü venüs aslan burcuna geçecek ve ilişkilerimizde sıcak, flörtöz yanlarımızı ortaya çıkaracak. Cuma günü merkür başak burcuna geçecek. İletişimimizde daha pratik ve becerikli olacağız. Yine bu Cuma ağır işler, güç gerektiren her tür aktivite için şanslı bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; dost canlısı, akıllı, sempatik, yapıcı ama sinirli bir insansınız. Kendi bildiğinizi okumaya meraklı olduğunuzdan, çevrenizde size yardım etmek isteyen insanları görmüyorsunuz. Kendi kafanıza göre seçtiğiniz arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sene, yaratıcılığınız yüksek olacak. İnsanlarla bir hareket etmelisiniz.

Koç Burcu: Bu birkaç gündür oldukça aktif ve hareketli olan gününüz, bugün öğleden sonra yerini sakinliğe ve kafa dinlemeye bırakacak.Yaptıklarınızı gözden geçirmek, düşünmek ve plan yapmak için uygun bir gün.

Boğa Burcu: Bugün, akşama kadar yüksek enerjinizi dinginlemeye çalışmalı, gücünüzü iyi kullanmalı ve yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız. Göz önünde olmak size keyif verecek.

İkizler Burcu: Bugün, kendinizi gerek sağlık açısından, gerekse günlük aktivitelerinizde zorladığınızı farkedebilir ama bunu çok fazla önemsemeyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, sizi zorlayan alanlar geride kalmaya başlayacak. Sosyal alanınızdaki fırsatları, istediğiniz yöne çekmesini bilecek, üzerinizdeki baskıları azaltacaksınız. Ne istediğinizee karar verdikten sonra harekete geçmelisiniz.

Aslan Burcu: Gününüzü geçirirken yalnız kalmamaya ve kalabalık ortamlarda bulunmaya özen göstereceksiniz. Öğleden sonra ise, ortaklaşa para durumunuzu gözden geçirebilir veya ödemelerinizi kafanızda planlayabilirsiniz.

Başak Burcu: Öğleden sonraya kadar, iş hayatınızda önemli kararlar almamaya özen gösterin. Bugün yapılması gereken işlerinizi hallettikten sonra partnerinizle ortak yapacağınız alışverişler, gezintiler devrede olacak.

Terazi Burcu: Gününüzün bir kısmını özel hayatınıza ve çocuğunuzun konularına harcarken, diğer yarısında başkalarına hizmet etmek öne çıkabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışı elden bırakmamaya çalışın.

Akrep Burcu: Öğleden sonra aşk ve eğlence konuları hayatınızın merkezine yerleşecek. Eğlenceli yer ve ortamlarda parasal harcamalar canınızı sıksa bile, kendinizi bir çok konuda mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.

Yay Burcu: Kısa yolculuklar, geziler, alışverişler ve sevdiklerinize ayıracağınız vakit daha keyifli ve sizin için daha anlamlı olacak. İşlerinizi toparladıktan sonra akşam saatlerinde ilgi alanınızı ailenize ve yuvanıza kaydıracaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün, maddi arzularınız ve bu alandaki beklentilerinizi sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Öğleden sonra somut konular yerini, yüzeysel ilişkilere ve hızlı telefon trafiğine bırakabilir.

Kova Burcu: Bugün, daha sakin ama daha keyifli bir gün sizi bekliyor olacak. Öğleden sonra maddi konular ve sahip olduklarınız ön plana geçmeye başlıyor. İş hayatınızdaki sıkıntıları aklınıza getirmek istemeseniz bile, maddi olarak güvensiz olabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, sabah saatlerinizdeki huzursuzluk yerini öğleden sonra, güzel ortamlara bırakacak. Hareketli ve keyif alacağınız birkaç güne hazırlıklı olun.Yine de gün içinde önemli kararlar almamakta fayda var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR