Bugün oluşan mars-neptün olumlu açılarıyla kendimizden çok başkalarına yardım etmek isteyebiliriz. Ruhsal ve spiritüel konularda eğitim almak, kendimizi ve ruhumuzu geliştirmek için harekete geçebiliriz. İnsanlara yardım etmek için harika bir dönem. Bir yandan da yaratıcılığımızı uygun aktivite ve hareketlere dönüştürebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; zeki, bilgiyi seven, edebiyata düşkün, şanslı bir insansınız. Hayatınızda ilginç ve farklı geziler yapacaksınız. Yerinizde duramıyorsunuz ve bir çok alanla ilgilenmek,her konuda bilgi sahibi olmak hoşunuza gidiyor. Bu sene planlarınızı istediğiniz şekilde devreye sokabilirsiniz. Yardımlarınız yüksek olacak.



Koç Burcu: Bugün sevdiğinizle tartışmak yerine, onunla anlaşmaya çalışın. İşinizde devreye sokacağınız hayalgücünüz, diğer insanlar arasından sıyrılmanıza neden olabilir.

Boğa Burcu: Önemli kararlarınızı öğleden önce almayın, görüşmelerinizi öğleden sonra yapmaya çalışın. Öğleden sonra farklı yerlerde bulunmalı, değişik insanlarla temasınızı arttırmalısınız.

İkizler Burcu: Beraber çalıştığınız insanlar, bugün sizin sorumluluklarınızı üstlenebilirler. Öğleden sonra kendinizi ve ruhunuzu harekete geçirecek maceralar peşinde olacaksınız.

Yengeç Burcu: İş konularınızı rahat hallederek, öğleden sonraysa ortaklı işlerinizde sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Aile büyükleriniz, sizinle aynı fikirde olmasa bile, durumları idare etmesini bileceksiniz.

Aslan Burcu: Çocuğunuz varsa, onun hayatıyla ilgili önemli kararlarınızı ve uygulamalarınızı öğleden sonra yapmalısınız. Akşama doğru tamamlamanız gereken işlerinizde hırslı yapınız ön plana geçecek.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı yenileyerek, sevdiğiniz insana güven aşılayacak ve kendinize hayran bırakacaksınız. Aynı şekilde siz de ondan fazlasıyla etkilenebilirsiniz.

Terazi Burcu: Maddi konularda da iyi bir yönlendirilmeye ihtiyacınız var ve ailenizdeki insanlardan bu konuda yardım alabilirsiniz. Onların söylediklerini can kulağıyla dinleyin ve hemen savunmaya geçmemeye çalışın.

Akrep Burcu: Para konularında öğleden sonraya kadar önemli kararlardan kaçının. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın sizi duygusal anlamda beslediğini görecek, sevineceksiniz.

Yay Burcu: Arkadaş ortamlarınızda, sevdiğiniz insanlarla aynı fikirleri paylaşmakta zorlanabilirsiniz. Bir karara varmadan önce karşı tarafı dinlemeye çalışın ve düşüncelerinizde fanatik olmamaya özen gösterin.

Oğlak Burcu: Konuştuklarınızla, yaptıklarınızın bugün örtüşmesine özen gösterin. Herhangi bir olayı saklamaya çalışın, zira sakladığınız şey çok kolay bir şekilde ortaya çıkabilir.

Kova Burcu: Bugün akşam saatlerinde duygularınızı göz ardı edebilir, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Kendinizi aktif hissederek başlayacağınız gününüz, öğleden sonra yerini daha sakin ortamlara bırakabilir.

Balık Burcu: Öğleden sonraya kadar iş alanlarınızda önemli kararlardan uzak durun. Maddi konularda biraz hesaplı davranın. Kafanıza göre hareket etme isteğiniz yüksek olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR