Bugün ve yarın öğleden sonraya kadar Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; içten, coşkulu, cömert, sorumluluk sahibi bir insansınız. Duygusal konularda tez canlı ve zaman zaman fevri olabiliyorsunuz. İradenizin güçlülüğü ve dayanıklılığı, hayatınızda zorluklarla karşılaştığınızda sizi bulunduğunuz zor durumlardan rahatlıkla kurtaracak. Bu sene, çok dolaşacak ve yeni insanlar tanımaktan çekinmeyeceksiniz.

Koç Burcu: Hayatın sizi bir çok alanda desteklediğini göreceksiniz. Sabırsız tutumlar içine girmez, daha bilinçle hareket ederseniz, iş alanlarınızda gösterdiğiniz çabaların karşılığını kolay alabilirsiniz.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda ailenize yapacağınız yardımlar ve destekler bugün yerini bulacak. Ayrıca 6. Hissinizin ve sezgilerinizin iyi çalıştığına şahit olacaksınız.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda, iletişiminizi sevdiğiniz insanla yüksek tuttacak, kısa gezilerle ilişkinizi canlandıracaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlar ilişkinize değişik tatlar katabilir.

Yengeç Burcu: Hayatınızı yönlendirmek konusunda isteklerinizin yüksek olacağı bugün, güzel haberlerin kapıda olduğunu göreceksiniz. İşlerinizi toparlamalı, yapılması gerekenleri yapmalısınız.

Aslan Burcu: Keyfiniz yerinde olacağından, yakın çevrenizden duyacaklarınıza hiç takılmayacaksınız. Spor faaliyetleri, aktiviteler, eğlenceli ortamlar sizi harkete geçirecek, enerjinizi doğru kullanmasını iyi bileceksiniz.

Başak Burcu: Gün içinde ilginizi evinize ve ailevi konulara yönlendirmeniz gerekebilir. Eviniz için yapılacak bir ödeme veya harcama gündeminizde olacak. Kendinize yapacağınız yatırım en iyi yatırımınız olacak.

Terazi Burcu: İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bugün akşam saatlerinde özel hayatınızda planlar yapabilirsiniz. Değişik ve farklı davranan insanlar bu aralar daha çok ilginizi çekebilir. Aşka ve sevgiye ihtiyacınız var.

Akrep Burcu: İş ortamlarınızda beklenmedik olayların size yaradığını bilmeli ve buna göre davranmalısınız. Her halükarda işinizi severek yapacak ve kendinizi göstereceksiniz.

Yay Burcu: Kendi isteklerinizi ve beklentilerinizi karşılamak bugün önemli olacak. Katılacağınız bir kurs ya da seminer hayatınızın yönlendirirken size yardımcı olabilir. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandıracak konulara açıksınız.

Oğlak Burcu: Canınız önemli işlerle uğraşmak istemese bile, bulunacağınız dış ortamlar, farklı yerler size yeni kapılar açabilir. İşlerinizle ilgili konuşmalar giderek hızlanırken, birden fazla seçenek veya alternatif gündeme gelebilir.

Kova Burcu: Seyahat ve eğitim konuşmalarınız hızlanıyor.


Bu dönem her alana fazlaca yayıldığınız için enerjinizi tek bir noktada tutmak size zor gelebilir. Önceliklerinizi belirlemeden yola çıkmayın.

Balık Burcu: Özel hayatınızda hala sizi tatmin etmeyen bir şeyler var ve siz hep eleştirileri yapmaya müsaitsiniz. Dış dünyaya gösterdiğiniz anlayışı ve saygıyı, sevdiğiniz insana da gösterin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR