Haftaya ay akrep burcunda ortaklaşa para konularına ve derin konu ve olaylara odaklanarak başlıyoruz. Bu hafta önemli konuşmalar, görüşmeler devrede olabilir. Sıradışı, farklı konu ve olaylar bizi daha fazla heyecanlandıracak. Haftasonuna doğru bazı olaylarda bozulmalar, anlaşmazlıklar, negatif füşünceler hayatımızda etkili olabilir. Pazar günü oluşan dolunay 15 gün önce başlattığımız konu ve olayların sonuçlarını hayatımıza taşıyacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yapıcı, kabiliyetli ve hareketli bir insansınız. Yalnız endişeli bir tarafınız var. Yaşlı insanlardan, akraba veya kardeşlerinizden her zaman yardım görecek, istediklerinizi yapabileceksiniz. Hile hurdadan mümkün olduğunca uzak durmalı, zihninizi yormaktan kaçınmalısınız. Bu sene, kariyer ve iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Haftaya para ödemeleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Bu alandaki uğraşılarınızı hallettikten sonra günün geri kalanında parasal konuları göz ardı edebilirsiniz. Bu hafta genel olarak, aşk hayatınıza odaklanacaksınız.




Boğa Burcu: Haftaya ilişkilerinize odaklanarak giriş yapacaksınız. Bugün özel hayatınızla ilgili konular ağırlık olarak gündeminizde olacak. Sevgiliniz varsa, sevdiğiniz kişiyle ilgileneceksiniz.




İkizler Burcu: Haftaya iş alanlarınızın yoğunluklarıyla, düzenlemeler ve programlarla giriş yapacaksınız. Bugün kafanız gerekli gereksiz bir çok ayrıntı ve detayla dolu olabilir.




Yengeç Burcu: Haftaya sanatsal faaliyetler, eğlenceli aktiviteleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Bugün aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla olan duygusal paylaşımlarınızda içten ve derin duygular içinde olacaksınız.




Aslan Burcu: Haftaya ailenize ve düzeninize önem vererek başlıyorsunuz. Bugün ev ve aile hayatınızda yoğun duygularla hareket edebilir, evinizde çalışmanız gerekiyorsa konsantrasyonunuzu etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz.




Başak Burcu: Haftaya iletişiminiz aktif ve yoğun olarak başlayacaksınız. Bugün yakın çevrenize karşı ve özel hayatınızda derin ve tutkulu hareket edebilirsiniz. Bazen çok kolay bir şekilde sevdiklerinizi eleştirebiliyorsunuz.




Terazi Burcu: Haftaya parasal konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün maddi konularda eliniz biraz cimri olabilir, boşuna para harcamak istemeyebilirsiniz. İş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek.




Akrep Burcu: Haftaya kendi isteklerinize odaklanmış bir şekilde başlıyorsunuz. Sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin çünkü çaktırmasanızda en fazla eziyeti kendinize yapıyorsunuz.




Yay Burcu: Haftaya düşüncelerinizdeki ciddiyet ve sorumluluk hissiyle giriş yapacaksınız. Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı ev ve aile ortamınız haricindeki yerlerde göstermekte zorlanabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Haftaya arkadaş ve sosyal çevre konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Onlarla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecek.




Kova Burcu: Haftaya iş ve kariyer konularınıza odaklı bir şekilde merhaba diyeceksiniz. Bugün işinizle ilgili konularda kendinizi zirvede hissedebilirsiniz. Beklediğiniz somut bir takım adımlar, düşüncelerinizi doğrulayacak.




Balık Burcu: Haftaya dış ortamlarda, değişik yerlerde bulunarak başlayacaksınız. Bugün iş bitirici, ciddi ve rahat tavırlarınızı tanıdığınız, tanımadığınız herkese rahatlıkla göstereceksiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR