Bu Cumartesi oluşan olumlu açılarla şansı, keyfi ve mutluluğu üzerimizde hissedebiliriz. Fikirlerimiz ve düşüncelerimiz için harekete geçmek kolay olacak. Bir yandan da aşırı iyimserlik ve keyifle hareket etmemiz abartılı hareketlere ve çoşkuyla davranmaya yol açabilir. Harcamalarımızı kontrol altına almamız gerekecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyimser, yerinde duramayan, kendine aşırı güvenen bir insansınız. Bu aşırı güven yüzünden özel hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yaşam boyunca şansınız hep açık olacak ama sabretmeyi kesinlikle öğrenmelisiniz. Bu sene, çok şanslı bir yıl olacak, her tür fırsatı iyi değerlendirin.




Koç Burcu: Uzun zamandır açılmak istediğiniz biri varsa ona açılabilir, ondan teklif alabilir veya siz ona bir teklifte bulunabilirsiniz. Şans oyunlarında, çocuğunuzla olan ilişkilerinizde, sanatsal işlerde şansınız çok yüksek.




Boğa Burcu: Bugün aile hayatınızda çok güzel şanslarınız olacak. Ev değiştirmek, satın almak için uygun koşullar altındasınız. Belki de düşeş bir ev karşınıza çıkacak ya da aile büyüklerinizin hayatında da güzel gelişmeler yaşanacak.




İkizler Burcu: İletişime dayalı konularda şanslarınız çok yüksek. satış, pazarlama veya reklam işlerinizde önemli tekliflere ve fırsatlara açık olun. Yine yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki güzel gelişmeler sizi de ilgilendiriyor olacak.




Yengeç Burcu: Bugün parasal alanda inanılmaz şanslarınız olacak. Bir para teklifi sizi çok mutlu yapabilir. Kazançlarınızı arttıracağınız bugünlerde gereksiz masraf ve harcamalarınızda yüksek olacak. Biraz kendinizi tutun.




Aslan Burcu: Hayatınızın güzelleştiğini, geliştiğini görecek, önemli fırsatlar ve şanslar yakalayacaksınız. Görüntünüzü değiştirmek isterseniz çok abartmamaya çalışın. Hayatın size sunacağı nimetlerden faydalanın.




Başak Burcu: Bugün geri planda duracağınız, gizli yapacağınız işlerde şans ve mutluluk sizden yana olacak. Yakın çevrenize karşı hareket ederken biraz abartılı ve çoşkulu davranabilirsiniz. Vereceğiniz sözlerde abartmayın.




Terazi Burcu: Bugün sosyal ortamlarda şans sizden yana olacak. Arkadaşlarınızla güzel projelerin içine girebilirsiniz. Geleceğinize umutla bakacağınız bir gün olacak. Sosyal ortamlarda fazla para harcamayın.




Akrep Burcu: Kariyer hayatınızda ve işinizde çok güzel teklifler, konuşmalar oluşacak ve uzun zamandan sonra beklediğiniz işlerin karşınıza geldiğini göreceksiniz. Masraflarınız artabilir.




Yay Burcu: Geleceğinize dair, size yardım eden yakın arkadaşlarınıza karşı minnet dolu olacaksınız. Bir yandan da önemli bir medya işi, seyahat ya da eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir. Daha az tanıdığınız insanlardan desteğiniz yüksek.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa para işlerinizde önemli şanslarınız ve fırsatlarınız olabilir. Bir miras konunuz varsa sizin lehinize çözüme kavuşabilir veya partnerinizin hayatında da önemli gelişmeler sizi mutlu edebilir.




Kova Burcu: Bugün özellikle sevdiğiniz insanla harika bir gün sizi bekliyor. Ondan bir teklif alabilir veya siz ona teklif edebilirsiniz. Onun hayatındaki güzel gelişmeler sizi de çok sevindirecek. Önemli bir iş fırsatı karşınıza gelebilir.




Balık Burcu: Tercih edilecek ve güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bulunacağınız dış ortamlarda bu güzel haberleri alınca abartmadan davranın ve biraz daha organize olmaya özen gösterin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR