Bugün akşam saatlerine kadar mantığımızla ve keyifle hareket edeceğiz. Duygusal konularda çözümsel hareket edebiliriz. Akşam saatlerinde ay boşluğa geçecek saat 19:09 a kadar önemli kararlardan kaçınalım. Gece saatlerinde ilişkilerimize odaklanacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sempatik, tatlı, akıllı, duygusal bir insansınız. Aşırı duygusal olmanız nedeniyle hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. İnsanların size olan saygısı, açık sözlü olmanızdan kaynaklanıyor. Bu sene, şansınızı etkili bir şekilde kullanmalısınız.

Koç Burcu: Kendinize ve yapacaklarınıza inandıkça, kendinizi geliştirdikçe şartların iyileştiğine şahit olabilirsiniz. Özel hayatınızda şimdilik herşey süt liman gözüküyor. Sevginizin paylaştıkça artacağından hiç şüphe etmeyin.

Boğa Burcu: Bugün hayatın daha eğlenceli ve rahat yönüne odaklanan yönünüz ön planda olacak. Romantik etkileşimlerinize, aktivitelerinize odaklanacaksınız. Yakın çevrenize ve ailenize karşı abartılı davranışlardan ve sözlerden kaçının.

İkizler Burcu: Yakın çevrenize karşı bir yandan iş bitirici olurken, diğer yandan onlarla zorlanmalara açık olacaksınız. Hiç inatçılık etmeyeceğiniz konularda bugün ısrarcılık yapmanız münkün.

Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda parasal konuları abartmayın, harcamalarınızı kontrol edin. Ev ortamlarınızda huzurunuz yerinde olacak. Misafirleriniz evinizde rahat edecek.

Aslan Burcu: Kendinizi ve hayatınızı irdelediğiniz bir dönemdesiniz. Olaylara bakış açınızı herkes anlamayabilir ama siz kafanızda oluşturduğunuz planları uygulamaya sokabilirsiniz. Aceleci davranmayın.

Başak Burcu: Bugün, çalışıyorsanız iş alanlarınızda değişik yöntemler uygulayacak ve size verilen görevleri kısa zamanda tamamlayacaksınız. Günün diğer kalan zamanlarında vaktinizi kendi keyif alanlarınıza yöneltmelisiniz.

Terazi Burcu: Bugün bilinçaltınız ve sezgileriniz fazla çalışacak. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan beklediğiniz destek, sizi ilişkilerinizde kırılgan yapabilir. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla bağlantılarınızda, bulunduğunuz çevrelerde duygu iniş çıkışlarınız, mükemmeliyetçilik gibi duygularınız yüksek. sevdiklerinizden aldığınız destekle güzel gelişmelere gebesiniz.

Yay Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz alanlar bu bir kaç gün size önemli fırsatlar sunabilir. Dış ortamlarda veya seyahatlerde olmaya bayılıyorsunuz. Düşüncelerinizde biraz şüpheci, biraz meraklı ve biraz da sinirli olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konularında uğraşılarınız devam ederken, bugün dış ortamlarda vaktinizin çoğunu geçirebilirsiniz. Uzak çevre ilişkileriniz devrede ve önemli konuşmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün para alışverişleriniz veya hesaplarınız kafanızı kurcalayabilir. Yeni karar ve başlangıçlarınızı parasal konularda rahatlıkla uygulayacağınız bir gün.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkileriniz ve ailevi konular sizi fazlasıyla etkiliyor. Bu alanda alınacak karalar bugün devrede olabilir. Partnerinizle ilişkinizi konuşabilir, varsa sorunlarınıza güzel ve kalıcı çözümler bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR