Bugün ve yarın kadar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, özgür, rahat, akıllı bir insansınız. Hayatınızla ilgili konularda acele kararlar vermeye müsaitsiniz. Araştırma ve detay gerektiren işler tam size göre. İlaç, sağlık gibi alanlar size çok uygun olabilir. İnsanlara karşı kin tutmuyorsunuz. Bu sene keyfiniz yerinde olacak.




Koç Burcu: Bu bayram yapılması gerekenler, alışkanlıklarınız sizin için daha önemli olabilir, sevdiğiniz insanla, aşk hayatınızda oldukça keyifli ve sıradışı bir gün sizleri bekliyor olacak. Sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu bayram ev ve aile hayatınızda sevdiklerinizle iyimser, mutlu ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlara yardım etmek isteyeceksiniz. Gün içinde aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacak.




İkizler Burcu: Bu bayram, eviniz ve ailevi konular sizi daha fazla ilgilendirecek. Ev ve aile ortamınız için yapılması gerekenlere odaklanacaksınız. Bugün daha çok evinizde misafir ağırlayacaksınız.




Yengeç Burcu: Bu bayramda, yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle daha çok vaktinizi geçireceksiniz. Kalabalık yer ve ortamlarda hangi konularda esnek davranmanız gerektiğini iyi bileceksiniz.




Aslan Burcu: Bu bayram, düşündüklerinizi farklı yolla göstermek ve kendinizi geliştireceğiniz alanlara yoğunlaşmak önem kazanacak. Kendinizi oldukça rahat ve keyifli hissedeceksiniz. Değerlerinizi sahiplenmeyi seviyorsunuz.




Başak Burcu: Bayramın ikinci günü kişisel istekleriniz yoğun olacak. Kafanızdaki planları, esnek bakış açınızla geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve sosyal ortamlarınızla gününüzü dolu dolu geçirebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bayramın ikinci günü, dinlenmek ve herşeyi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın yanında veya sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla harika ve sıradışı bir gün sizi bekliyor.




Akrep Burcu: Bayramın bu günü, sosyal çevre alanlarınızda yapılacak planlarınız devrede olurken, göz önünde olacağınız yerlerde keyfiniz ve esnekliğiniz yüksek olabilir. Düşüncelerinizi yüksek sesle dile getirebilirsiniz.




Yay Burcu: Bu bayram, kendinizi göstereceğiniz alanlar devrede olacak. Sevdiğiniz insanla yapacağınız yaratıcı ve farklı planlar hayatınızı şenlendirebilir. Paylaşmayı ve insanlara yardım etmeyi bileceksiniz.




Oğlak Burcu: Bu bayram seyahat alanlarınız aktif olacak. Değişik yer ve insanlar ilginizi daha çok çekerken, anlaşmaya, konuşmaya açık olacaksınız. Aile hayatınızda herşeyi rahat dile getirişiniz keyfinizi arttırabilir.




Kova Burcu: Bayramın ikinci günü, sevdiğiniz insanla harika bir iletişim içinde olacaksınız. Yine akrabalarınız veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde keyifle hareket edebilirsiniz. Parasal harcamalarınızı kafanıza çok takmayın.




Balık Burcu: Bu bayram vaktinizi eşinize veya sizin için özel olan insana ayırmak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda parasal olarak olumlu etkiler altında olduğunuzdan, bu sıralar herşeye daha rahat gülümsüyorsunuz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR