Bugün Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Kafa çalıştıran her tür iş, yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir gün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, özgür, otoriter, başarılı bir insansınız. Kimse umrunuzda değil ve onların yardımlarına aldırmadan istediklerinizi rahatlıkla yapıyorsunuz. Beklenmedik kazançlar ve başarılarınız olacak. Otoriter yanlarınızı özel hayatınıza yansıtmayın. Bu sene, iletişimsel becerileriniz yüksek olacak. Şansılısınız.

Koç Burcu: Bugün meraklı yönleriniz fazla çalışabilir.Yakın çevrenizde neler olup bittiğini merak edecek, kendinizi olayların içinde bulacaksınız. Özel hayatınızda sorunlarınıza ciddi yaklaşımlar sergileyeceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün maddi konuların yüzeysel taraflarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Aslında kafanız ticari alışverişlere yatkın ama siz uğraşmayı ve kendinize yeni işler çıkarmayı pek sevmiyorsunuz.




İkizler Burcu: Bugün kendinize olan düşkünlüğünüzle son birkaç günün miskinliğini ve olumsuzluklarını üzerinizden atmayı başaracaksınız. Eğlenmeye ve kafa dağıtmaya duyduğunuz ihtiyaç artmaya başlayacak.

Yengeç Burcu: Bu birkaç gün duygularınızı saklamak sizin elinizde. Yaşadığınız olaylar karşısında kendinizi geri çekmeniz, işinize yarayabilir. Geçmişte yaptıklarınıza odaklı olacağınız bugün kendinizi çok zorlamayın.




Aslan Burcu: Bugün sosyalliğiniz artarken, arkadaşlarınızla paylaşım içine girme ihtiyacınız yüksek olacak.


Hayatınızdaki önemli gelişme ve değişimleri çevrenize göstermek ve anlatmak niyetinde olacaksınız.




Başak Burcu: Hisleriniz ve duygularınızı bugün sadece kendinize saklamak değil, herkese göstermek niyetindesiniz. Pratikliğiniz yüksek olacağından,iş hayatınızda yapmanız gerekenlerin üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün yüksek düşünce ve fikirler peşinde olacaksınız. Yabancı ortamlarda hislerinizi ve isteklerinizi istediğiniz gibi dile getiremeyişiniz sorunlara neden olabilir. Ama onun dışında keyifli ve farklı bir gün olacak.

Akrep Burcu: Alışkanlıklarınızı ve takıntılarınızı bu dönem içinde gözden geçirmek işinize yarayabilir. Bugün ortaklaşa giderleriniz, ödemeler ve harcamalarınız ön planda olacak.




Yay Burcu: Bugün özel hayatınızda paylaşımcı ve istekli olacaksınız. İş hayatınızda beklentilerinizin karşılanmaması sizi zorlasa da bugün ufak şeylerden mutlu olmasını iyi başaracaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün fazla çalışan kafanızla iş ortamınızda becerinizi rahatlıkla ortaya dökebilirsiniz. Aklınız hep işten yana ve kafanızda bir çözüme ulaşmadığınızda rahat etmiyorsunuz.

Kova Burcu: Duygularınızı özel hayatınızda ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Sergileyeceğiniz ve ortaya dökeceğiniz enerjinizden etrafınızdaki herkes faydalanacak.




Balık Burcu: Bugün ev ortamınızda bulunmak veya evinizle ilgili konuları halletmek için harekete geçeceksiniz. Eviniz ve aileniz için çalışmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi rahatlatacak.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR