Bugün ve yarın Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, akıllı, becerikli, harekete geçmeyi seven bir insansınız. Neyin ne olduğu ve nerde doğru hamle yapılması gerektiğini biliyorsunuz. Eğitim ve ailenin yönlendirmesi hayatınızda önemli olabilir. Özgür olmaktan korkmayın ve sizi sınırlayan etkilerden kurtulun. Bu sene, hayat tarafından destekleneceksiniz.




Koç Burcu: Parasal durumunuz aile hayatınızda önemli desteklerle karşılaşmanıza neden olabilir. Siz onlara, onlar size fayda sağlayacak. Evle ilgili önemli adımlar atılabilir.




Boğa Burcu: Bugün, ortaklaşa para harcamalarınızda özgür ve rahat davranabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde iletişiminiz bugün sağlam ve kalıcı etkiler taşıyabilir. önemli görüşmelerde bulunmaktan kaçınmayın.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda enerjiniz daha rahat akabilir.Maddi konularda önemli ve kalıcı adımlar atılabilir. İş hayatınızda sorumluluklarınızı bilmenizin karşılığını ve yorulmanızın sonuçlarını alacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün tamamlamanız gerekenler öne çıkabilir. Aşk hayatınızda herşey istediğiniz doğrultuda ilerleyebilir. Sevdiğiniz insan her konuda arkanızda olacak ve destek verecek.




Aslan Burcu: Bugün silkelenerek ve olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Geri planda durduğunuz her iş için aileniz size gereken anlayışı ve desteği gösterecek. Evinizde huzurlu olacaksnız.




Başak Burcu: Aile hayatınız için bugün yapacağınız alışverişler hızlanabilir ve bu hoşunuza gidebilir. Sosyal ortamlardaki insanlar iletişime dayalı işlerinizde sizi sonuna kadar destekleyecekler. Önemli işler görüşmeler gündemde olabilir.




Terazi Burcu: Ortaklaşa yapılan her iş sizi bir üst basamağa taşıyacak, o yüzden tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almalısınız. İş hayatınızda önemli kişilerden desteğiniz tam olacak.




Akrep Burcu: Üstlendiğiniz sorumluluklar, sizi daha az tanıyan insanların sizi desteklemesine neden olacak. Bugün kendinizi geliştirdiğiniz konularda hayat sizi yukarılara taşıyabilir.




Yay Burcu: Başkaları için yapmak zorunda hissettiğiniz sorumluluklarınız hayatı daha farklı gözlerler algılamanıza neden olabilir. Ortaklaşa para işlerinizde gizli yerlerden güzel tavsiyeler ve destekler alabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Özel ilişkileriniz, ortaklaşa iş projeleriniz arkadaşlarınız ve çevreniz tarafından destekleniyor. Bugün sosyal ortamlarda kolay organize olacaksınız.




Kova Burcu: Gireceğiniz ortamlardan, ekstra fayda ve yarar sağlayacağınız bir gün içindesiniz. İş hayatınızda yüksek mertebedeki insanların sizi her konuda desteklediğini görecek, işlerinizin karşılığını bugün alacaksınız.




Balık Burcu: Maddi konularda ve hayatınızın bir çok alanında bugün desteğiniz tam olacak. Kreatif işlerde önemli sorumluluklarınız olacak ama bugün bu sorumlulukları yapmaktan gocunmayacaksınız.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR