Bugün bir yandan ay başak burcunda dolaşırken, bir yandan da mantığımız ve duygularımız arasında çatışmalar içinde olabiliriz. Duygularımızı etkileyecek kararlar devrede olabilir ama tahminlerimiz bizi yanıltabilir. Yine sorumlulukla hareket etmemiz gereken her tür iş için olumlu etkiler altında olacağız.


BUGÜN DOĞANLAR



Bugün doğduysanız; becerikli, zeki, çekici, sıkılgan bir insansınız. Konu sizinle ilgili olmadığı zaman çabuk sıkılıyorsunuz. Biraz daha anlayışlı ve konulara odaklanan biri olabilirseniz çok daha iyi noktalara ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız çok geniş ve sizi çok seviyorlar. Bu sene, önemli işler üstleneceksiniz.



Koç Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınız aktif olacak. Yakın çevrenizle bazı fikirleriniz bugün örtüşmeyebilir. İnsanları yargılamadan önce onların sizin iyiliğiniz için bazı şeyleri dile getirdiğini unutmayın.


Boğa Burcu: Değişikliklere açık bir gün olmasına rağmen bugün riskten kaçının ve hislerinize, tahminlerinize çok güvenmeyin. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın sorumlulukları sizi tatminkar kılabilir.


İkizler Burcu: Bugün eviniz ve daha çok ailenize vakit harcamak ve zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hayatın sizi kucakladığı ve sıcacık sardığı bir dönemdesiniz ve etrafınızda olup bitenler sizi mutlu edecek.


Yengeç Burcu: Geleceğinize dair planlar yapmadan önce, işlerinizin sağlamlığını kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın gözünde bugün yücelebilirsiniz.


Aslan Burcu: Bugün parasal konular, harcamalar ve para alışverişleriniz ön planda olacak. İş alanlarınızda meydana gelen olaylar sizi fazla sevindirebilir. Hemen büyük hayaller kurmadan önce, şartların netleşmesini bekleyin.


Başak Burcu: İş alanlarınızda bazı fikirlere bugün güvenmeyecek ve bazı konuşmalarınızda zorlanmalar içinde olacaksınız. Olsun bu aralar iş bağlantılarınızın kuvveti, hiçbirşeyi gölgeleyemez.


Terazi Burcu: Bugün değişik yer ve ortamlarda bulunacaksanız oradaki insanlarla bazı fikir ayrılıklarına açık olabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi ortaya koyacağınız bu dönemde işler tam da istediğiniz gibi ilerliyor.


Akrep Burcu: Katılacağınız bazı aktivitelerde parasal anlaşmazlıklara dikkat. Seyahate sayalı güzel gelişmeler sizi mutlu edebilir. Fikirlerinizdeki anlaşmazlıkları ve iç çelişkilerinizi başkalarına yansıtmayın.


Yay Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın bazı fikirlerini kalabalık ortamlarda pek de benimsemeyeceksiniz. Keyfinizi kaçıracak herşeyden uzak durmaya çalışın.


Oğlak Burcu: İş hayatınızda bazı fikir ayrılıkları sizi mutsuz etmesin, iş hayatınızda böyle şeylerin olması çok normal. Özel yaşantınızda dengeyi bu birkaç gün boyunca iyi sağlamaya çalışın.


Kova Burcu: Bir yandan çok çalıştığınız bir yandan da hayatın keyfini çıkarmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde iç güdüleriniz ve ön sezileriniz doğru çalışıyor.


Balık Burcu: Aile büyüklerinizle yapacağınız bazı konuşmalarda orta yolu bulmak kolay olmayabilir. Bugün önemli tahminlerden uzak durun. Dış ortamlardaki sorumluluklarınız işlerinizi bir üst basamağa taşıyabilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR