Bugün, yarın ve öbürgün öğlen saatlerine kadar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.Yine iş buluşmaları, toplantılar, yanımızda çalışanların planlarını yapmak için uygun zamanlar olacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; anlayışlı, maceraperest, araştırmacı, zeki bir insansınız. Çok yönlü olmanız hayatınızda bir çok deneyim yaşayacağınızın göstergesi. Yalnız ruhunuzun maceraperest yanlarını kontrol altına almalı, sizi sevenleri üzmemelisiniz. Bu sene kendinizin daha çok farkına vararak ilerleyeceksiniz.

Koç Burcu: Herkesin sizinle aynı doğrultuda olamayacağını bilin. Aile hayatınızdaysa keyfiniz yerinde olacak. Yapılması gereken işlerinizi ailenizde kolay halledeceksiniz. Sevdiğiniz insanlara biraz tolerans gösterin.

Boğa Burcu: Maddiyattan biraz sıyrılmak için onlarla hayatın başka yönlerine bakmaya çalışın. Çocuğunuz varsa ona karşı eleştirel olmamaya çalışın. Biraz eğlenmekten zarar gelmez.

İkizler Burcu: Siz planlarınızı kendinize göre yapın ama uyamayan olursa buna anlayış gösterin. Aile çevrenize karşı iyimser olarak verdiğiniz sözler havada kalmasın. Ailenizin parasal işlerini halletmek bugün kolay olacak.

Yengeç Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız güzel planlar devrede olurken, bugün hızlı bir iletişimle gününüzü iyi planlamalısınız. Yazım işlerinizde hissettikleriniz, beklentilerinizle örtüşmeyebilir. hemen yılmayın.

Aslan Burcu: Kendinizi ve hayatınızı irdelediğiniz bir dönemde olduğunuz için hissiyatınızı takip etmek önemli olacak. Aile sorumluluklarınıza karşı önemli görevlerinizi gün içinde yerine getireceksiniz.

Başak Burcu: Kalabalık ortamlarda ağzınızın tadı olmayabilir. Bir yandan da yalnız kalmakta istemeyeceksiniz. Kişisel planlarınıza arkadaşlarınızı dahil edebilirsiniz.

Terazi Burcu: Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir. Bir yandan da iş hayatınızda nerede sezgilerinizi, nerede mantığınızı devreye sokacağınızı iyi bileceksiniz.

Akrep Burcu: Sosyal ortamlarda para alışverişlerinizde dikkatli olun. tedirginliğiniz para ödemelerinden veya para konuşmalarından oluşabilir. Bugün uzak ortamlarda, değişik ve farklı yerlerde enerjinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Yay Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz alanlar bu bir kaç gün size önemli fırsatlar sunabilir. Kariyer görüşmeleriniz ve kendinizi gösterme ihtiyacınız yüksek olacak. Özel hayatınıza da anlayışla yaklaşın.

Oğlak Burcu: Uzak çevre ilişkileriniz devrede ve bugün iş konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı iş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar görülebilir. Bunu çok fazla dert etmemeye çalışın.

Kova Burcu: Bugün para alışverişleriniz veya hesaplarınız kafanızı kurcalayabilir. Ödemeler, banka işleri, konuşmaları vaktinizi alabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalarda aynı zevkleri paylaşmayacaksınız.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkileriniz ve ailevi konular sizi fazlasıyla etkiliyor. Bu alanda alınacak karalarda bazı hoşnutsuzluklar söz konusu olabilir. Daha doğrusu bugün hayata aynı doğrultudan bakmak zor olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR