Bu Cumartesi ve Pazar öğlen saat 11:42 ye kadar Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi. Duygusallığımız ön planda olacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kültürlü, dikkatli, ciddi, çekici ve bağımsız bir insansınız. Konsantrasyonunuz yüksek ama hayatı daha az ciddiye alırsanız daha rahat edersiniz. Girişken ve cana yakın tavırlarınızla iş hayatınızda kolay başarı yaklayacaksınız. Müzik, sanat ve seyahat sizi rahatlatan konular. Bu sene, maddi konularda güzel şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Günlük yaşantınızda veya iş hayatınızdaki iletişiminiz ve ilişkileriniz mesafeli ve farklı olabilir. Normalde rahatlıkla yapacağınız şeyleri ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Duygu abartılarından kaçının.

Boğa Burcu: Maddi konularda ve alışverişlerinizde riskli işlerden ve harcamalardan sakının. Çevrenizde olup biten olaylara karşı bugün duygusal tepkileriniz yoğun olabilir.

İkizler Burcu: Bugün oldukça şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Ailevi ilişkilerinizde koyacağınız mesafe sevdiklerinizle yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Para harcamalarınız yoğun olacak.

Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Bugün işi bir kenara bırakın, arkadaşlarınızla üzerrinizdeki stresi azaltacak planlar yapmaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınızdan oldukça keyif alıyorsunuz. O yüzden bu Cumartesi sevdiğinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Başak Burcu: Bugün tanımadığınız insanlarla ortaklaşa paylaşımlarınız artabilir.Bu Cumartesi çalışıyorsanız, iş hayatınızda mesafeli ve tavırlı davranışlardan uzak durmalısınız.

Terazi Burcu: Sağlığınızın iyi olması ve gücünüzü iyi hissetmeniz bir çok alanda koşturmalarınızı arttırabilir. Özel hayatınızda keyifli bir gün sizleri bekliyor.

Akrep Burcu: Eğlenceli yönünüzü sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. İş ve hizmet hayatınızdan başınızı birazcık kaldırın ve hayatın güzel ve eğlenceli yanlarına odaklanın. Dış mekanlar daha fazla ilginizi çekecek.

Yay Burcu: Bugün toplum içinde sevdiğiniz insanla aranıza mesafe girebilir veya ilişkinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygularınız değişimlere karşı ayak uydurmakta zorlanıyor.

Oğlak Burcu: Özellikle özel yaşantınızda ve sevdiğiniz kişiyle beraber yapacağınız programlarda eğlenceli anlar, keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. İnatçılıktan uzak durun.

Kova Burcu: Maddi konularda zorlanmalar keyfinizi zorlayabilir. İnatçılığınızla konuların üzerine gitmekten ve riskli adımlar atmaktansa bugün daha sakin durmalısınız.

Balık Burcu: Yakın çevrenizde iletişiminiz hızlanacağı bugün oldukça şanslı ve mutlu etkiler altında olacaksınız. Bir tek aile hayatınızda ve özel ilişkilerinizde araya istenmedik mesafeler ve soğukluklar girebilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR