Bugün sabah 10:08 de yengeç burcunda bir yeniay oluşacak. Ailevi konularda, güvenliğimizi içeren konularla ilgili yeni başlangıçlar devrede olabilir. Yeniay zamanı atılacak adımlar uzun soluklu olacağından, evimiz, ailemiz, yuvamız, güvenliğimizle ilgili her tür başlangıçlarımızı ve yeni adımlarımızı 01 temmuzdan sonra yapmaya özen gösterelim.

BUGÜN DOĞANLAR






Bugün doğduysanız; uyumlu, zeki, hayalgücü yüksek, sempatik, nazik bir insansınız. Her olayda temkinli olmayı öğrenmeli, biraz da kendi menfaatleriniz için bir şeyler yapmalısınız. Sahne sanatları, insanları ilgilendiren işler tam size göre. Bu sene, yenilikler ve parasal gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.




Koç Burcu: Bu yeniay, aileniz, yuvanız, gayrimenkul değerlerinizle ilgili konuları, kararları ve başlangıçlarınızı destekleyecek, Evinize ve ailenize dair almak istediğiniz her tür kararı bugün ve sonrası almaktan çekinmeyin.

Boğa Burcu: Bu yeniay iletişiminizi hızlandıracak. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık, iletişime dayalı her tür işinizle ilgili kararlarınızı bu tarih sonrası alabilirsiniz. Yeni işler, yeni projeler hayatınızı hızlandıracak.

İkizler Burcu: Bu yeniayda parasal konularda güzel tekliflere hazır olacaksınız. Sevdiğiniz insanın veya eşinizin hayatındaki para sorunları düzelmeye başlayacak. İşinizde yolunuza daha istikrarlı devam edebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Her tür girişim, başlangıç, yeni kararlar ve adımlarınız için bu Cuma günü oluşan yeniaydan yararlanın. Bu yeniay sizin için çok önemli çünkü 1 yılın atılımlarını ve başlangıçlarını yapıyor olacaksınız.

Aslan Burcu: Diğer burçların aksine bu yeniayda hiçbir şekilde harekete geçmeyin ve gelecek planlarınızı kurmaya çalışın. Herşeyi gözden geçirmeli, iyice düşünmeli ve etraflıca planlar yapmalısınız.

Başak Burcu: Bugün, oluşan yeniay organizasyona ve grupsal aktivitelere yönelik işleriniz ve gelirlerinizi arttırabilir. Arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerinizi devreye sokun. Geleceğinize yönelik her tür proje size kazandırabilir.

Terazi Burcu: Bugün ve sonrası iş ve kariyer alanlarınızda önemli konular devreye girebilir. Toplumsal konularla ilgilenebilir, yaptıklarınızın insanlar tarafından daha fazla görünür hale gelmesini arzu edebilirsiniz.

Akrep Burcu: Geleceğinize dayalı her tür gelişim, seyahat, eğitim, ticaret ve girişimleriniz için bu yeniayı kullanmalısınız. Medyada işi olanların kendilerini gösterecekleri yeni projelerle karşılaşacakları bir dönem olacak.

Yay Burcu: Bugün ve sonrası ortaklaşa para konularında karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konulardaki başlangıçları ve işleri de ön plana geçebilir.

Oğlak Burcu: Özel ilişkilerinizde, ortaklaşa işlerinizdeki başlangıçlar ve adımlarınız devreye girebilir. Bir partnerle yürüteceğiniz projeler, danışmanlık almak istediğiniz konular varsa bu yeniayın enerjisinden yararlanmalısınız.

Kova Burcu: İş alanlarınızdaki önemli başlangıçlarınız için bu tarihten sonrası harekete geçebilirsiniz. İş değiştirme, yeni projelere başlama, sağlığınızı ilgilendirecek yeni oluşumlar içinde olma bu yeniayın etkilerinden olacak.

Balık Burcu: Gününüze aşk, çocuk ve eğlence alanlarınızda oluşan bir yeniayla giriş yapacaksınız. Yeniay aşk konularında devreye girmesi gerekenleri hayatınıza taşıyabilir. Aşkı arayanlar için bu tarihten sonra hızlanmalar görülebilir.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR