Bugün öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacağından, önemli parasal işlerden ve yatırımlardan uzak durmamız yerinde olacak. Öğleden sonra ay ikizler burcuna geçecek ve yakın çevre iletişimimizi arttırmaya başlayacak. Telefon görüşmeleri, sohbetler, kısa konuşmalar ve yolculuklar hayatımızda etkili olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çekingen, kıskanç, sanata düşkün, zeki bir insansınız. Edebiyat, sanat ve müzik sizin için çok önemli. Ticari konularda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Biraz karşı tarafı düşünmeyi ve insanların sözlerine inanmayı tercih etmelisiniz. Bu sene, iletişiminiz yüksek olacak. yakın çevrenizle önemli işleriniz olabilir.

Koç Burcu: Yakın çevrenizde neler olup bittiğini merak edecek, kendinizi olayların içinde bulacaksınız.Yine telefon trafiği, geziler, buluşmalar, işleri kısa yoldan halletmeler hayatınızda etkili olacak.




Boğa Burcu: Bugün maddi konuların yüzeysel taraflarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Aslında kafanız ticari alışverişlere yatkın ama siz uğraşmayı ve kendinize yeni işler çıkarmayı pek sevmiyorsunuz.




İkizler Burcu: Bugün kendinize olan düşkünlüğünüzle son birkaç günün miskinliğini ve olumsuzluklarını üzerinizden atmayı başaracaksınız. Eğlenmeye ve kafa dağıtmaya duyduğunuz ihtiyaç artmaya başlayacak.




Yengeç Burcu: Şartları değiştirmek ve bazı konularda inatlaşmak için uygun bir gün olmayacak. Yaşadığınız olaylar karşısında kendinizi geri çekmeniz, işinize yarayabilir. Sizinle anlaşmak kolay gibi görünüyor.




Aslan Burcu: Bugün sosyalliğiniz artarken, arkadaşlarınızla paylaşım içine girme ihtiyacınız yüksek olacak. Hayatınızdaki önemli gelişme ve değişimleri çevrenize göstermek ve anlatmak niyetinde olacaksınız.




Başak Burcu: Pratikliğiniz yüksek olacağından,iş hayatınızda yapmanız gerekenlerin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yanlışlarınızı ve hatalarınızı gördüğünüzden, iş hayatınızda doğru atılımlarda bulunabilirsiniz.




Terazi Burcu: Yabancı ortamlarda hislerinizi ve isteklerinizi istediğiniz gibi dile getiremeyişiniz sorunlara neden olabilir. Ama onun dışında keyifli ve farklı bir gün olacak. Olaylara karşı daha rahat ve anlayışlı bakmayı öğreniyorsunuz.




Akrep Burcu: İnsanların kaynaklarını kullanmasını ve onların güvenini almasını iyi biliyorsunuz. İş hayatınızdaki gider ve alacak dengenizi oturmanız,sizi uzun vadede zorlayacak etkilerden koruyabilir.




Yay Burcu: Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız, sıcak ve samimi olabilir. İş hayatınızda beklentilerinizin karşılanmaması sizi zorlasa da bugün ufak şeylerden mutlu olmasını iyi başaracaksınız.




Oğlak Burcu: Aklınız hep işten yana ve kafanızda bir çözüme ulaşmadığınızda rahat etmiyorsunuz. Bugün göreceğiniz iş destekleri sizi mutlu edecek. Biraz da özel yaşantınıza gereken özeni gösterseniz hiç fena olmayacak.




Kova Burcu: Duygularınızı özel hayatınızda ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Ama karşı taraftan aynı tutkuyla size yaklaşmasını beklemeyin. Sergileyeceğiniz enerjinizden etrafınızdaki herkes faydalanacak.




Balık Burcu: Bugün ev ortamınızda bulunmak veya evinizle ilgili konuları halletmek için harekete geçeceksiniz. Eviniz ve aileniz için çalışmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi rahatlatacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR