Bugün akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacağından önemli işlerimizi yarına bırakmakta fayda olabilir. Sezgilerimizi devreye sokabilir, geçmişi ve yaşadıklarımızı gözlemek isteyebiliriz. Duygularımızı açığa vurmak kolay olmayacak. Akşam saatlerinde fikir alışverişleri, seyahatler, eğitim konuları daha öne geçebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, becerikli, entellektüel, iyilik dolu, yalnızlığı seven bir insansınız. Sanatsal kabiliyetleriniz çok yüksek. Entellektüel ortamlar fazlasıyla ilginizi çekiyor. Bu sene kariyerinize odaklanın ve planlarınızı devreye sokun, şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Ailenizle kafanızdaki düşünceleri paylaştıkça onlardan göreceğiniz yardım sizi rahatlatacak. Akşam saatlerinde değişik yerler ve insanlarla ortaya çıkacak fırsatlar gününüzü iyi bir şekilde kapatmanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda üzerinize üzerinize gelen bazı konulara yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız tavsiye ve öğütlerle farklı bir şekilde bakabilirsiniz. Akşam saatlerinde rahat ve özgür tavırlarınız ortaya çıkabilir.




İkizler Burcu: Maddi konularda yaşayacağınız sorunları kendinize çok fazla dert etmemeyi öğrenmelisiniz zira hayat sizi destekliyor olacak. Akşam saatlerinde yaşadığınız sorunları sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Kafanızda bir sürü hazır plan olmasına rağmen, hala projelerinizin eksik yönleri olabilir. Aşk sorumluluklarınız hayatı daha ciddi algılatacak. Akşam saatlerinde tamamlanması gereken işlerinize odaklanın.




Aslan Burcu: Ev ve aile sorumluluklarınızı bilerek ilerlemek sizin için kolay olacak, akşam saatlerindeyse eğlence önem kazanmaya başlıyor, hayata aşkla ve eğlenceyle bakacaksınız.




Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanların her tür sorununu üstlenmek sizin için sorun olmayacak, arkadaşlarınız sizi gerçekten seviyorlar. Akşam saatlerinde yorgunluğunuzu atmak için evinizi tercih edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün, iş alanlarınızda geçmiş bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Parasal konulara yaklaşımınız değiştikçe para da size gelmeye devam edecek. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle planlar yapabilirsiniz.




Akrep Burcu: Sorumlulukla başlayan gününüz yerini gün içinde alacağınız güzel haberlerle keyfe bırakabilir. Uzaktaki insanların sizi desteklediğini görmek size mutluluk veriyor.




Yay Burcu: Gün içinde başkalarının sorumluluklarıyla daha fazla haşır neşirken akşam saatlerinde kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Hoşunuza giden aktivitelerin peşinden gidin.




Oğlak Burcu: Sosyal ortamlar kendinizi iyi hissettirtecek. Arkadaşlarınızın sorumlulukları ve çevresel baskıyla başlayan gününüz akşam saatlerinde yerini daha sakinliğe ve huzura bırakbilir.




Kova Burcu: Kriz ve sıkıntı durumlarının güzel oluşumlara sebep olacağını göreceksiniz. Gün içindeki tedirginliğiniz akşam saatlerinde arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız arttıkça, sosyal ortamlarda rahatladıkça azalacak.




Balık Burcu: Çevrenizin yönlendirmelerine açık bir gün yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjinizde iyice yükselmeler görülebilir. Eve girmek istemeyebilir veya son anda ortaya çıkacak işlerinize kanalize olabilirsiniz.























İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR