Bugün Venüs boğa burcuna geçerken, yine bugün merkür yengeç burcuna geçecek. Görüntümüze ilgimiz, sahip olduklarımızın ve paramızın değeri artarken, iletişimimizde daha duygusal, alıngan ve ailevi konularımız ön planda olabilir. Duygusal davranmaya meyilli olacağız. Ayrıca bugün devrede olacak olan güneş-neptün karesi, bazı girişimlerimizde bizi yanıltabilir. Enerjimiz düşük çalışacak. Alerjilere ve enfeksiyonel hastalıklara dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; idealist, hayalperest, dürüst, samimi bir kişiliğe sahipsiniz. Başkalarının fikirlerine değer vermenize rağmen, en yakınınız olsa bile yanlış bir hareket gördüğünüzde tarafsız davranabiliyorsunuz. Önemli insanlarla bir arada olmak için çaba harcayacak, dürüstlüğünüzle güzel kazanımlar elde edeceksiniz. Bu yıl, enerjinizi iyi ayarlamalısınız. Yanılgılara dikkat.




Koç Burcu: 3 hafta boyunca maddi kazanımlarınızda artış ve düzelmeler yaşayacaksınız. Güzel olan eşyalara karşı ilginiz artabilir, Yine eve dair, emlak alım, satım veya kiralama, yer değiştirme gibi işleriniz devreye girebilir.




Boğa Burcu: 3 hafta boyunca fiziksel özellikleriniz ön planda olacak. Kendinize bakmasını ve para harcamasını bileceksiniz. Akraba, kardeşlerinizle iletişiminizde hassas ve ve alıngan davranmaya müsait olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün itibariyle sosyal ortamlardan elinizi ayağınızı çekebilirsiniz. Ayrıca Merkür, para ve sahip olduğunuz değerler alanınızda ilerlemeye başlıyor. Paraya dayalı iş anlaşmaları bu dönem ortaya çıkabilir.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla sosyal ortam ve çevrelerde gözler sizin üzerinizde olacak. Önemli görüşme ve konuşmalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Kendinizi daha fazla düşüneceğiniz bir dönem.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla kariyer ve iş hayatınızda olumlu ve pozitif bir dönem içinde bulunuyorsunuz.Toplum önünde kişisel cazibeniz ve itibarınız artabilir. Geçmişi anmak bu dönem hızlanabilir.




Başak Burcu: Bu dönem, seyahatler, eğitim, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Geleceğinize yönelik konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla başkalarının kaynaklarından, eşinizin veya sevgilinizin parasından faydalanacağınız bir dönem içine giriş yapıyorsunuz. İş alanınızda sezgisel ve korumacı tavırlarla ilerleyeceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla, özel hayatınız, evlilik ve özel ilişkileriniz aktif olmaya başlayacak. Yine bugün ve sonrası, önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebilir.




Yay Burcu: 3 hafta boyunca iş ve hizmet alanlarınızda güzellikler yaşayacaksınız. Çalışmak ve hizmet etmek size keyifli gelebilir, kilo almaya müsait bir dönem içinde olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla birkaç hafta aşk hayatınızda romantik ve tutarlı tavırlarınız ön plana çıkacak. Zevke düşkünlüğünüz artabilir. Yine ikili ilişkilerde hassas ve alıngan bir iletişim size hakim olabilir.




Kova Burcu: 3 hafta boyunca eviniz ve ailenizle olan ilişkileriniz olumlu bir döneme giriyor. Yine bu dönemde işiniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa iletişiminizle iş arkadaşlarınızla uyumlu işler çıkarabilirsiniz.




Balık Burcu: Önümüzdeki 3 hafta boyunca yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkileriniz tatminkar olacak. Aşk hayatınızda duygularınızı dile getirebilir, sorunlarınız varsa çözüm bulmakta zorlanmayabilirsiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR