Bugün ve yarın akşama kadar Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, inançlı, konuşkan, sosyal, faal, yapıcı, materyalist, zeki, bir kişiliğe sahipsiniz. Altıncı hissiniz kuvvetli ve sizde keşfedilmemiş gizli yetenekler olabilir. Maddeci tarafınız kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Bu sene,iş alanlaeınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısınız. Neşeniz yerinde olacak, kafanızda halledemediğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu arkadaş ortamlarınızda ve sosyal olaylara yönelik geçirebilirsiniz. Siz olaylara esnek yaklaştıkça, korkularınızın azaldığını göreceksiniz.




İkizler Burcu: Bugün çalıştığınız yerde ve kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı ve isteklerinizi doğru yönlendirirseniz, birkaç gün içinde daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün yabancı ortamlarda ve yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda olumlu bir gün sizi bekliyor olacak. Moraliniz gün içinde değişkenlikler gösterecek. Bugün yaşayacaklarınız hoşunuza gidebilir.




Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konularıyla ilgili konularda kafanız meşgul olabilir. İşinizle ilgili ortaklaşa para konularınız öne çıkabilir. Yıldızınızın giderek yükseldiği bir dönemdesiniz.




Başak Burcu: Bugün karşı tarafın istek ve düşünceleri sizin istek ve düşüncelerinizden önce gelecek. Parasal konularda da şansınız yüksek olacak. Özel hayatınızda düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz.




Terazi Burcu: İş ve hizmet hayatınızda veya günlük işlerinizde bugün dağınık ve biraz da rahat davranmaya müsait olacaksınız. Daha planlı ve programlı olmaya gayret etmelisiniz yoksa işleriniz yetişmeyebilir.




Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız bugün sizi hareketlendirebilir ama yine de kafanız dağınık olacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili haberler ve konular hayatınızda öne çıkabilir.




Yay Burcu: Ev ve aile konuları bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Davranışlarınızı düzenlemek için uygun bir gün olacak. Aklınızdaki değişimleri uygulamaya koymaktan çekinmeyin.




Oğlak Burcu: Bugün satış, pazarlama, reklam ve yakın çevre alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. İletişime yönelik işlerinizde kafanızı dinç ve berrak tutmaya özen gösterin.




Kova Burcu: Bugün parasal konularda ve sahip olduğunuz değerlerde iyi bir noktada olduğunuzu farkedeceksiniz. Aşkı arayanlar için harika ve etkili bir gün olabilir. Parasal konularda istekleriniz gerçekleşecek.




Balık Burcu: Birkaç gündür kendinizi daha canlı hissediyorsunuz ve bugün daha hareketli ve aktif birgün geçireceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin yardımına koşabilir veya onlarla aynı fikirde olabilirsiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR