Bu Pazar ve Pazartesi Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; dayanıklı, güçlü, sevimli kişiliğiniz var. Güçlü bir bünyeye sahipsiniz ve kolay kolay hasta olmazsınız. Tatlı diliniz ve sevimliliğinizle anlaşamayacağınız insan yok. Özel yaşantınızda didişmeyi seviyorsunuz ama bu size ayrı bir özellik katıyor. Bu sene, keyfiniz ve harcamalarınız yüksek olabilir.

Koç Burcu: Bu Pazar ev ve aile ortamlarınızda güzel ilişkiler içinde olacaksınız ama bazı konularda onlara verdiğiniz sözler sizi zorlayabilir. Ev ve aile ilişkinizde abartılı tavır ve hareketlerden uzak durun.

Boğa Burcu: Bu Pazar yakın çevrenizle yapacağınız planlar devrede olabilir. Bir yandan da yalnızlığınızı gittiğiniz ortamlara taşımaktan geri kalmayacaksınız. Onlara karşı verdiğiniz sözleri tutmaya bakın.

İkizler Burcu: Aşk hayatınızda kendinizi yetersiz hissetmek öne çıkarken bu Pazar sosyal ortamlarda parasal konularda rahat ve eli fazlasıyla açık tavırlar sergileyebilirsiniz. Biraz daha ileri ki günleri düşünmenin tam zamanı.

Yengeç Burcu: Kalabalık yer ve ortamlarda bu Pazar kuracağınız güzel ilişkiler hayatı oldukça geniş ve tatminkar bir açıdan görmenizi sağlayabilir. Toplum içinde abartılı davranışlardan uzak durun.

Aslan Burcu: Bu Pazar dış ortamlarda veya seyhatteyseniz keyfinize diyecek olmayabilir. Doğayla olan temasınız ruhunuzu ve düşündüklerinizi daha da güçlendirecek.

Başak Burcu: Bu Pazar arkadaşlarınızla yapacağınız planlarınız olursa para harcamalarınıza dikkat edin, abartmayın ve eğer sizden istenirse kimseye kefil olmayın ve borç altına girmeyin lütfen.

Terazi Burcu: Eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak, bu alanda harcamalarınız olabilir. Özellikle aşk hayatınızda bugün toplum içinde duygularınız aşırı iyimser çalışabilir.

Akrep Burcu: Yakın çevrenize karşı güçlü ifadelerle onları etkilemeyi kolay başaracaksınız. Günlük hayatınızda yapılması gereken işlerinizi hızlıca tamamlayıp bugün dış ortamlarda ve yerlerde keyfinizi iyice abartabilirsiniz.

Yay Burcu: Aşk hayatınızdaki oluşumlar bu aralar size kendinizi canlı ve mutlu hissettiriyor. Bugün sevdiğiniz insanla tutkularınız devrede olacak ama bu konuda biraz abartıya kaçarak hareket edebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Düşüncelerinizden sevdiğiniz kişiye bahsedebilir ve hayatınıza yönelik planlarda bulunabilirsiniz. Aile büyüklerinizle yapılacak planlarda onları ve partnerinizi mutlu etmek için bugün çok fazla abartabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün yakın çevrenizle yapacağınız işlerde aşırı iyimserlikle ve abartarak davranabilirsiniz. Onlarla yapacağınız kısa vadeli planlarda abartıdan uzak durun ve ilişkilerinizde tutamayacağınız sözlerden kaçının.

Balık Burcu: Düşüncelerinizi dile getirmek, sizi sevdiklerinize daha fazla yakınlaştırabilir. İnsanlara ve arkadaşlarınıza sevginizi ve minnettarlığınızı rahat göstereceksiniz. Etkili bir gün olacak.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR