Bu Cumartesi sabah saatlerinde dış ortamlarda, daha rahat edeceğimiz yerlerde bulunmak isteyebiliriz. Öğleden sonra hayata bakış açımız daha ciddi ve melankolik olabilir. Duygularımızı sevdiklerimizden saklamak, aramıza mesafe koymak ve herşeye iş sorumluluğuyla yaklaşmaya dikkat edelim. Planlı ve programlı olduğumuz müddetçe her işimizi yoluna koyabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatçı, candan, anlayışlı, başarılı ve sosyal bir kişiliğe sahipsiniz. Sanata olan düşkünlüğünüz çok fazla. Çevrenizde güzel ve hoş olan herşeyden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bir amacınız olduğunda gerçekleşmesi için elenizden geleni yapanlardansınız. Bu sene, hayatınızı yeniden gözden geçirmelisiniz, seyahatleriniz şanslı olacak.




Koç Burcu: Sabah saatlerinde daha çok dış ortamlarda ve değişik yerlerde bulunabilir, öğleden sonraysa kalabalık ortamları tercih edebilirsiniz. Bugün, başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olabilir.




Boğa Burcu: Önemli planlarınızda arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz size destek çıkacaklar, önemli grupsal işlerinizde yardımlaşmanız size çok şey kazandırabilir. Uzakta bulunan akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz.




İkizler Burcu: Arkadaş çevreniz bu aralar size değişik ve farklı herşeyin anahtarını sunuyorlar. Sizi harekete geçirecek olan bu değişik ve sıradışı işlerin bu haftasonu peşinden gidebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Sabah saatlerinde önemli işleriniz ve koşturmalarınız varsa hızlanmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonraysa partnerinizle yapılacak güzel planlar ve programlar devreye girebilir.




Aslan Burcu: Bu Cumartesi sabah saatlerinde keyif ve eğlence sizin olabilir. İnsanların sizin hayatınızı daha ileri seviyeye taşıyacak oluşumlar konusunda istekli olması sizi mutlu edebilir.




Başak Burcu: Öğleden sonra herşey daha çok hızlanıyor. Ayrıca, seyahat, eğitim, iş konularında veya gelecek planlarınızda eşinizden ve ortaklarınızdan istediğiniz destekleri görmeniz mümkün.




Terazi Burcu: Sabah saatlerinde alacağınız birden fazla telefonla belki de gününüzü organize etmekte zorlanabilirsiniz ama öğleden sonra seçimleriniz kendini belli edecek. Bu Cumartesi evinizde dinlenmek size iyi gelebilir.




Akrep Burcu: Bu Cumartesi öğleden sonra iletişiminiz giderek hızlanacak. Sabah saatlerinde canınız önemli işlerle uğraşmak ve gün içinde para harcamak istemese bile, öğleden sonra gününüzü fazlasıyla dolu geçirebilirsiniz.




Yay Burcu: Sabah saatlerinde kendi istekleriniz önemli olurken, öğleden sonraysa sevdikleriniz için yapacağınız harcamalar devrede olabilir. Maddi konularda oluşan güvensizliklerinize aldırmayın.




Oğlak Burcu: Birkaç gündür geri plandaydınız ve canınız önemli işlerle uğraşmak istemiyordu. Bu sabah yine aynı hislerle uyanmış olmanıza rağmen, öğleden sonra gününüzü etkili ve tam da istediğiniz gibi geçirebilirsiniz.




Kova Burcu: Birkaç günden hızlı ve yoğun olan günleriniz yerini daha sakin ve huzurlu olacağınız bir haftasonuna bırakıyor. Bugün öğleden sonra daha kendinize yönelik, ön planda olmak istemeyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.




Balık Burcu: Çok yoğun geçen bir haftanın ardından bu Cumartesi öğleden sonra daha çok sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bu aralar harcamalarınızı gözünüzde çok büyütmeyin.



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR