Bugün yarın ve öbürgün öğlene kadar Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Isınmadan spor yapmaya kalkmayın. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgili, sıcakkanlı, hayal gücü yüksek, duyarlı bir kişiliğe sahipsiniz. Karşı cinsin ilgisini çok kolay üzerinize çekiyorsunuz. Doğa üstü konular, gizemli bilgiler ve edebiyat ilginizi fazlasıyla çekiyor. Toplumsal konularda, insanlığı ilgilendiren işlerde başarı sağlayacaksınız. Bu sene, güzel gelişmeler yaşanabilir, bir yandan da özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek.




Koç Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla etkili ve tam da istediğiniz gibi bir iletişim gerçekleştirebilirsiniz. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı ağzınızdan bal damlayacak.




Boğa Burcu: Üzerinizdeki gereksiz endişe ve kaygıları bir kenara bırakırsanız yolunuzda daha rahat ilerlersiniz. Özellikle parasal konularda bugün hisleriniz ve doğru duygular size yol gösterecek siz hiç merak etmeyin.




İkizler Burcu: Arkadaşlarınızla olan güzel ilişkileriniz, gün içinde yapacağınız planlarda onlarla vakit geçirmenize neden olabilir. Sosyal ortamlarda ve güzel organizasyonlarda bulunabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün bazı iş ilişkileriniz ve patronlarınızla kuracağınız güzel ilişkiler düşündüklerinizi gerçekleştirmeniz için sizi harekete geçirebilir. İşlerinizi gözünüzde büyütmeyin ve bugün şansın sizden yana olacağını bilin.




Aslan Burcu: Bugün sosyal ortamlardaki konuşma ve görüşmelerinizi sisi daha az tanıyan insanlardan göreceğiniz iyi ilişkiler sayesinde hayata geçirebilirsiniz. Gruplarla yapılacak işleriniz varsa bugün şans sizden yana olacak.




Başak Burcu: Bugün diğer insanlardan alacağınız maddi destekle iş ve kariyer hayatınızda istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler oluşabilir. Enerjiniz yüksek olacak.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla iletişiminiz iyi ve keyifli olacak. Ortaklaşa işlerinizde bugün güzel görüşmeler yapabilir, istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yabancılarla yapılacak işlerde şansınız yüksek akacak.




Akrep Burcu: Bugün iş ilişkileriniz maddi konularda size güzel kapılar aralayabilir. istediğiniz sonuçlara ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Maddi anlamda düşündüklerinizi uygulamanın tam zamanı.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız bazı konuşmalar çok hoşunuza gidebilir. Sevdiğiniz insanla birbirinize açılmak, güzel konuşmalar yapmak için harika bir gün olacak.




Oğlak Burcu: Aile ilişkileriniz giderek güçleniyor, bugün onların sağlık ve iş konuları üzerine düşeceksiniz.Yine iş hayatınızda bazı projelerinizin temeli üzerinde konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir.




Kova Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanlarla birbirinize olan güzel sözleriniz ve desteğiniz bugün tam olacak. Yine yaratıcılığa ve üretkenliğe dayalı işlerinizde kolay iletişimle herkesi etkilemeyi bugün başarabilirsiniz.




Balık Burcu: Ailenizle parasal konularda yapacağınız güzel ve etkili konuşmalar içinizi rahatlatabilir. Aradığınız huzuru onlarla girişeceğiniz diyaloglarda bulabilirsiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR