Bugün Merkür - Neptün karesiyle, iletişimsel konulara dikkat edelim, kafamız dağınık ve karmaşık olabilir. Önemli işlerden uzak duralım, aldanma etkisine karşı uyanık davranalım. Venüs- mars karşıtlığıyla kadın, erkek ilişkilerimiz bu Pazar yine iç açıcı olmayabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, çok yönlü, yetenekli, sezgili, inatçı, zeki bir kişiliğe sahipsiniz. Sezgilerinizi doğru yönlendirirseniz altından kalkamayacağınız hiç bir iş olmaz. Dikkatsiz hareketleriniz kazalara davetiye çıkarabilir. Bu sene, özel hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Gözünüzü dört açın.

Koç Burcu: Bugün iletişime dayalı konularda görüşmeler, anlaşmalar veya konuşmalarınız varsa aldanmalara açık olacaksınız. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, iş ve hizmet alanlarınız veya çevrenizin sağlığıyla ilgili konular ön planda olabilir. Maddi konularda sosyal çevreniz, arkadaş ortamlarınız sizi yanıltabilirler, aldanmalar oluşabilir.

İkizler Burcu: Karşı cinsle bugün anlaşmakta fazlasıyla zorlanacaksınız. Arkadaşlarınız ve sosyal çevre ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Çalışıyorsanız bugün enerjiniz düşük olabilir.

Yengeç Burcu: Yardımseverliğiniz en çok iş alanlarınızda işinize yarayabilir. Eğitim, seyahat alanlarınızda bazı aldanmalar ve yanılgılara bu Pazar açık olacaksınız. Başka insanların sözlerine değil, kendi gerçekliğinize inanın.

Aslan Burcu: Bugün , sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan bir organizasyon, seyahat veya grupsal işleriniz konusunda bazı yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla para alışverişlerinden kaçının.

Başak Burcu: Kalabalık ortamlardaki bazı konuşmalarınız özel yaşantınızda bir takım sorunlara ve hayalkırıklıklarına neden olabilir. Sevdiğiniz insanla birbirinizi kandırmamaya çalışın.

Terazi Burcu: Bir kaç günün isteksizliği bugün geride kalmaya başlayacak. Özel yaşantınızda veya ortaklı işlerinizde bazı çekişmeler ve sorunlar altında olabilirsiniz. Bazen istediğiniz sevgiyi görmek için sevdiğinizi zorlayabilirsiniz.

Akrep Burcu: İş hayatınızdaki olaylara karşı değişimleri kolay karşılamaya çalışın ve bu haftabaşına iyi hazırlanın. Özel hayatınızda bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. Yanılgılardan uzak durmalısınız.

Yay Burcu: Bugün sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız aktif olmaya başlayacak. Aşk hayatınızda ailenizin sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Özel hayatınızda bu birkaç gün boyunca dengeyi iyi sağlayın.

Oğlak Burcu: Bugün, kalabalıklar arasında ve göz önünde olacaksınız. Güçlü karakteriniz, iş ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir. Yine yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda bazı yanıltıcı konuşmalar oluşabilir.

Kova Burcu: Dış ortamlarda bulunacaksınız. Kafanızda fazlasıyla gitgelleriniz olacak. Aşk veya eğlence hayatınıza dayalı harcamalarınıza bugün dikkat edin. İsteğinizin dışında bazı alışverişleriniz olabilir.

Balık Burcu: Ortaklaşa para konularına eğileceğiniz bir kaç gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınızdaki bazı konuşmalarınızı kararsızlıklarınız ve belirsizliklerinizle çok da bulandırmayın. Bugün bazı konularda aldanmalar içinde olabilirsiniz.










İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR