Haftanın bu son iş gününde güne olumlu etkilerle başlıyoruz. Mantığımız ve duygularımız arasında bir köprü kurabilir ve sağladığımız dengeyle istediğimiz kararları alabiliriz. Kolay değişip, durumlara uyum sağlayabilir ve bize keyif veren insanların yanında bulunmak isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, becerikli, zeki, sosyal ve aktif bir insansınız. İkna edici tavrınızla bir olayın veya insanın altından girip, üstünden çıkarak istediğiniz duruma getirebiliyorsunuz. Sinirlerinizi kontrol etmeyi öğrenirseniz ve disiplini hayatınızda uygularsanız istedikleriniz sizin olacak. Bu sene, tamamlanması gereken konular karşınızda olacak.




Koç Burcu: Çabuk harekete geçme isteğiniz beraber iş yaptığınız insanları yorsa bile pratik taraflarınız sayesinde işlerinizi çok çabuk toparlayacaksınız. Bu dönem kendinizi değiştirmek istiyorsunuz.




Boğa Burcu: Bugün, aşk hayatınızda veya duygusal konularda çabuk karşılık görmek isteyecek, bazı konularda sabırsızlık göstermeye yatkın olacaksınız. Ya da aşık olduğunuz insanı kolay eleştirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Aile hayatınızda daha fazla vakit harcamak, haftasonuna daha erken girmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin adınıza yapacağı sürpriz planlar, bugün istediğiniz halde sizi evinizden alıkoyabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, iletişiminizde kolay karar vermek isteyebilirsiniz. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar mükemmel yapma isteğiniz sizi zorlasa bile, işlerinizi halletmek ve haftasonuna daha rahat etkilerle girmek isteyebilirsiniz.




Aslan Burcu: Gereksiz yere para harcamayı sevmiyorsunuz ama bu aralar kendinizi tutmanız mümkün gözükmüyor. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler düşündüğünüz alışverişleri gerçekleştirmenize neden olacak.




Başak Burcu: Bugün, kişisel ve hayatınıza yönelik konularda çabuk ve hemen harekete geçme isteğiyle dolu olacaksınız. Duyacaklarınız sizi meraklandırabilir. Ayrıca kişisel bakımınızda iş bitirici ve pratik olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Size bazı konularda danışan insanlara karşı anlayışınız ve empatiniz bugün yüksek olabilir. Haftasonunuzu iyi planlayın, sizi harekete geçirecek bir iki gün içinde olacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün, sosyal çevre alanlarınızda, arkadaş ortamlarınızda mükemmeliyetçi ve çabuk hareket eden yanlarınız devrede olabilir. Kafanızın üzerindeki olumsuz bulutlar giderek dağılmaya başlıyor.




Yay Burcu: Elinizi attığınız birçok işte başarı ve istediğiniz sonuçlar bugün karşınıza kolay gelecek. Farklı ve değişik olan herşeyi bu aralar daha çabuk benimsiyorsunuz.




Oğlak Burcu: Siz işinizi iyi bir şekilde yaptıkça göreceğiniz karşılıklarda yüksek olacak. Aile ortamlarınızda ani değişimler, misafirler veya ev yenilenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.




Kova Burcu: Aile hayatınız için yapılacak her tür iş ve para konusunu bugün kolay çözeceksiniz. Yakın çevrenizde ilginç cereyan eden olaylar sizin hayatınızı da enteresan kılabilir.Ani bir göüşmeye açık olun.




Balık Burcu: Haftanın bu son iş gününde sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda bulunmak, güzel planlar yapmak isteyebilirsiniz. Başbaşa olmaktansa bu haftasonu daha kalabalık ortamlar içinde olmaya özen gösterin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR