Bugün, yarın ve öbürgün kadar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.


Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine düşebiliriz..




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, cana yakın, entellektüel, yardım etmeyi seven bir kişiliğiniz var. Etrafınızda hep eğlenceli ve sizi seven arkadaşlarınız olsun istiyorsunuz. Göreceğiniz herhangi bir olumsuzluk sizi kolaylıkla etkileyecek. Entellektüel yapınızı kullanırsanız ve içe dönüklüğünüzle baş edebilirseniz başarı kolay gelecek. Bu sene, maneviyatınızı yükseltecek, bir sürü ilginç olaya şahit olacaksınız




Koç Burcu: Bugün gününüz oldukça hareketli ve hızlı geçebilir. İletişime dayalı işlerinizde iş yaptığınız insanlarla aynı fikirleri bugün paylaşmıyor olacaksınız. İş konusunda kurduğunuz hayaller gerçek hayatla örtüşmeyebilir.




Boğa Burcu: Hayatınızın eğlenceli alanlarına yoğunlaşmışken, gün içinde iş uğraşılarınızın artması söz konusu olabilir. Eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi yanıltmasın.




İkizler Burcu: Bu birkaç gündür aileniz veya evinize yönelik olaylarla uğraşırken, artık biraz rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. Bugün sosyal çevrenizin size sunacağı teklif ve olanaklar üzerinizde strese neden olabilir.




Yengeç Burcu: Hızlı iletişim trafiği bu birkaç gündür sizi yormuşa benziyor. Bunca işiniz arasında yakın çevrenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve üzerinize düşen görevleri yerine getirmek sizi strese sokabilir.




Aslan Burcu: Yaptığınız iş ne olursa olsun somut adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Yine sosyal ortamlara yapacağınız bazı harcamalar sizi yorabilir. Her halükarda bugün para konularında kafanız biraz karışık olabilir.




Başak Burcu: Değişimlerin farkında olup, bir yandan isterken, diğer yandan sahip olduklarınıza tutunmak isteği garip bir ikilem oluşturuyor. Bugün bir toplantı veya görüşmeniz varsa bazı konuşmalar düşüncelerinizle örtüşmeyecek.




Terazi Burcu: Bugün nedenini çözemediğiniz bazı olaylar çözüme kavuşacak. Sevdiklerinize ayırdığınız vaktinizi ve enerjinizi biraz kendinize yöneltirseniz, kendinizi daha yapıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir arada olabilir ve onların sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Kendi pilinizi şarj edebilmeniz için bu yoğunluk içinde biraz yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacınız olacak.




Yay Burcu: Gün içinde kişisel alanlarınıza vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde boşluk bulduğunuz an itibarıyla hayal kurmaya meyilli olacaksınız. Kafa dalgınlıkları detay ve ayrıntı gerektiren işlerinizde sizi zorlayabilir.




Oğlak Burcu: Bugün kendinizi bir çok konuda sorumlu hissedeceksiniz. İş konuşmalarınız sizi zorlayabilir veya bugün verilmiş bir randevu sizi sıkabilir. Düşüncelerinizdeki kafa bulanıklıklarına dikkat edin.




Kova Burcu: Bugünü, ortaklaşa para konularının yoğunluğuyla geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm ıvır zıvırlar kafanızı çok meşgul edecek. Sadece para alışverişlerinizde bugün kafa dalgınlıklarına dikkat edin.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bugün hayatınızın merkezinde olabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar gününüzü hareketlendirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR