Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. İlişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatrolar, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu günlerde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, sanata düşkün, edebi, sabırlı ve pozitif bir kişliğe sahipsiniz. Edebiyata olan düşkünlüğünüz bu konularda adınızın tanınmasına neden olabilir. Rahat mizacınızla zaman içerisinde biraz tembel davransanız da güçlü dost ve arkadaşlarınız sayesinde şansınız hep açık olacak. Bu sene, çok şanslı bir yıl olacak, hayata hep pozitif bakmalısınız.






Koç Burcu: Bugün eğlenceli yönleriniz ön plana çıkmaya başlayacak. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili konularda önemli şanslarınız ve fırsatlarınız olabilir. Ailenize karşı parasal olarak yardım etmekten çekinmeyeceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün, eviniz ve ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Oldukça şanslı olacağınız bu dönemleri en iyi şekilde değerlendirmek için bazı planlar yapmalısınız.




İkizler Burcu: Arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda istediklerinizi yapabileceksiniz. İletişime dayalı işlerinizde yaratıcılığınız yüksek olabilir. Bu aralar iç gücünüzü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, maddi konular daha fazla ön planda olabilir. Hayatınızın değişimleri ve fırsatları bu yeni insanların veya arkadaşlarınızın size sunacağı teklifler arasından çıkabilir.




Aslan Burcu: Bugün, tam da istediğiniz gibi bir gün geçireceksiniz.Kariyeriniz için iyilik meleğinizin üzerinizde dolaştığını hissedebilir ve bugün bu alanda önemli şanslarla karşılaşabilirsiniz.




Başak Burcu: Seyahat, eğitim, medya fırsatlarınız kalabalıklardan, sosyal ortamlardan veya arkadaşlarınızdan gelebilir. Geleceğinizi şekillendirmek için gereken desteğe ve şansa bugün sahip olacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün kariyer hayatınızda önemli şanslarınız olacak. Başkalarıyla ruhen ve madden paylaşım içinde olduğunuz her tür işte başarı kaçınılmaz olabilir.




Akrep Burcu: Özel hayatınızdaki güçlü iletişim ve destekler sizi sevindirecek. Birlikte yapacağınız planların güzel taraflarına yoğunlaşın. Ayrıca bugün ortaklaşa bir işiniz varsa güzel etkiler ve haberler yolda olacak.




Yay Burcu: Bugün, dış ortamlar veya seyahat alanlarınız aktif olacak. Parasal konularda güzel gelişmelere gebesiniz. Üzerinizde oluşan tembellik sizi bir çok açıdan zorluyor, işlerinize daha iyi bir şekilde kanalize olmayı denemelisiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Aşk hayatınızda oluşan güçlü etkiler, sıkıntılarınızı unutturabilir. Sevdiğiniz insanla parasal konularda takışmamaya özen göstermelisiniz.




Kova Burcu: Bugün aile hayatınızda yapılması gereken işler, rutin konularda şansınız ve fırsatlarınız yüksek olabilir. Ortaklaşa yapacağınız işlerde önemli girişimler bugün ayağınıza gelebilir.




Balık Burcu: İletişime dayalı işleriniz için çevrenizden desteğiniz güçlü olacak. Yaratıcılığa, üretkenliğe ve sanata dayalı işlerinizde şans ve fırsatlar sizden yana görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR