Haftaya ay yengeç burcundayken başlıyoruz. Bu hafta olumlu gezegen etkileriyle oldukça başarılı ve şanslı bir hafta içinde olabiliriz. Ayrıca bu gece hıdrellez. 19:55 ten sonra ay burç değiştirince isteklerimizi dileyip, gül ağacına asmayı unutmayalım. Sanatsal, kreatif işler, aşk hayatımız, çocuklarla, bebeklerle ilgili her tür dileğimizin rahatlıkla kabul göreceği bir hıdrellez olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, zeki, aktif, sosyal, duygusal bir kişiliğe sahipsiniz. İş hayatınızda girişkenliğiniz ve dikkatli tavırlarınız size her zaman yol gösterecek. Kısa zamanda istediğiniz gibi hareket etmeyi öğrenecek ve başarı kazanacaksınız. Bu sene, hayat size güzel sürprizler yapacak. Maddi anlamda eliniz güçleniyor.




Koç Burcu: Bugün alışkanlıklarınıza göre hareket etmek isteyecek, işlerinizi evinizden halletmeye meyilli olacaksınız. Parasal konularda şanslı bir gün geçirebilirsiniz. Aile hayatınızdaysa içsel huzurunuz yerinde olacak.




Boğa Burcu: Haftaya iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Bugün yerinde duramayan yapınızla yakın çevre ilişkileriniz için koşturacaksınız. İletişime geçmek sizi mutlu edecek.




İkizler Burcu: Maddi konular bugün hayatınızda önemli olacak. Para dengenizi iyi ayarlamalısınız. Bugün geri planda durmak birçok konuda gayet işinize yarayabilir.




Yengeç Burcu: Haftaya kendi istekleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. Sizin için önemli olan olayların peşinden gidecek, arkadaşlarınızla aranızda iyi bir iletişim bağı oluşturacaksınız.




Aslan Burcu: Haftaya biraz isteksiz başlamanız mümkün. Bugün hayatınızda sahip olduklarınızın farkında olacaksınız. İş alanlarınızda güzel gelişmelere


gebesiniz. Bu hafta desteğiniz yüksek.




Başak Burcu: Sosyal ortamlarda bulunacağınız ve sevdiklerinizle hasret gidereceğiniz bir gün olacak. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda,seyahat ve eğitim işlerinizde sorumluluklarınızın farkında olacaksınız.




Terazi Burcu: Haftaya iş ve kariyer konularınız aktif olarak başlıyorsunuz. Ortaklaşa maddi konularda desteğiniz tam olacak. Bugün istediğiniz sonuçlara rahatlıkla ulaşacaksınız.




Akrep Burcu: Haftaya dış ortamlara dayalı işleriniz devrede olarak başlayacaksınız. Bir arada olduğunuz ortamlarda ve ortaklı işlerinizde hayat sizi destekleyecek.




Yay Burcu: Ortaklaşa maddi giderlerinizi kontrol altına almak veya sevdiğiniz kişiyle aynı adımları atmak isteğiniz bugün yoğun olacak. Ayrıca parasal konularda bugün kendinizi tutmanız gerekebilir.




Oğlak Burcu: Beraber iş yaptığınız kişilerle bugün kolay anlaşacaksınız. Bir yandan da ailenizle sorunları atlatırsanız sevdiğiniz insanla oldukça romantik, şefkatli ve mutlu olabilirsiniz.




Kova Burcu: Haftaya günlük işlerinizin uğraşılarıyla başlayacaksınız. Aileniz ve ilişkileriniz arasındaki dengeyi sağlayacağınız ve karşı cinsle anlaşacağınız bir gün olacak.




Balık Burcu: Kendinizi keyifli ve rahat hissedeceğiniz bugün özel hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz üzerinizde biriken gerginliğinizi kenara atmakta fayda var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR