Bugün gökyüzünde oluşan merkür- jüpiter sekstiliyle, güzel işler gündemde olabilir. İyimser ve keyifli etkiler altında olacağız. Karşımıza çıkacak fırsatlar, konuşmalar, görüşmeler ve anlaşmalar bizi sevindirebilir. Gün içinde duygusal olarak bazı iniş çıkışlar yaşasak bile, yeniden keyfimizi yerine getirmeyi başaracağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; orijinal, akıllı, iletişimci, uzağı gören, zeki ve sosyal bir insansınız. İş ve ticaret hayatınızda oldukça başarılısınız. Uzağı gören yönünüzle tehlikelerden ve zorluklardan kolaylıkla sıyrılıyorsunuz. Akraba veya kardeşlerinizden kazançlarınız olabilir. Bu sene, hayatınızda güzel gelişmeler içinde olacaksınız.




Koç Burcu: Maddi konularda iyi bir noktada olmanıza rağmen en ufak bir değişimde paniğe kapılıyorsunuz. Ailenizin parasal konularda en büyük şansı siz olabilirsiniz veya sizin elinize onlar tarafından bir para geçebilir.




Boğa Burcu: Gününüze şartlar lehinizde olarak başlıyorsunuz. Dün oluşan tutulma hayatınızın değerini ve yapacaklarınızı hızlandırılmış bir şekilde karşınıza koyacak. İletişime dayalı işleriniz hızlanıyor.




İkizler Burcu: Şu aralar hayatınızın kontrolü elinizde olmayabilir, bu sizi tedirgin etmesin, bekleyin ve sadece izleyin başınıza gelecek olaylarda neyin niçin olduğunu çok yakında anlayacaksınız.




Yengeç Burcu: Kalabalık yerlerde farklı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı sadece kendinize saklamayın. Bugün arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerinizde önemli anlaşmalar, sözler ve tahahhütler devrede olacak.




Aslan Burcu: Beklenmdik yerlerden göreceğiniz önemli desteklerle oldukça şanslı bir gün geçireceksiniz. Bazı işlerinizin sizin lehinize döndüğünü görecek ve beklediğiniz kariyer fırsatlarını yakalayacaksınız.




Başak Burcu: Gününüze seyahat, eğitim ve dış ortamlarınızdaki işlerinizle başlayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda önemli anlaşmalar sizi sevindirecek. Herkes sizin işlerinizi konuşuyor.




Terazi Burcu: İş hayatınızda başkalarının desteğini arkanıza alabilir, parasal bağlantılarınızı bugün oluşturabilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin parasal gelişmeleri bugün sizi fazlasıyla mutlu edebilir.




Akrep Burcu: Geçmişten bugüne taşıdıklarınız ilişkilerinizde sizi fazlasıyla etkiliyor. Önemli kararlar aşamasında olacağınız bir dönemdesiniz. Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.




Yay Burcu: İş ortamlarınızda iletişim halinde olduğunuz insanlarla bugün güzel gelişmeler altında olabilirsiniz. Belki de çalıştığınız yerde patronlarınız beklediğiniz zam haberini bugün size verebilir.




Oğlak Burcu: Bugün, hayatın daha fazla tadını çıkartmak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkinizi güzel bir noktaya taşımak ve sevdiğiniz insana bir teklifte bulunmak isteyebilirsiniz.




Kova Burcu: Aile hayatınızda beraber yaşadığınız ve aynı ortamı paylaştığınız insanlarla keyifli birgün sizleri bekliyor. Bazı davranışlarınızı değiştirmenin tam zamanı. Duygu değişkenliğiniz, alınganlıklara neden olabilir.




Balık Burcu: Bugün iletişiminiz odukça hızlı akacak. iş hayatınızda iletişimde bulunacağınız insanlarla iyi anlaşacaksınız. Çalışanlar bu hızlı iletişim trafiğiyle oldukça yoğun bir gün geçirebilirler.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR