Haftaya ay koç burcundayken girişimlerimiz ve yapmak istediğimiz işlerimizi devreye sokarak başlayabiliriz. Salı günü sabah saatlerinde oluşan parçalı güneş tutulması boğa burcunda gerçekleşecek. Önemli olaylara ve başlangıçlara açık olmamız gereken bir dönem. Çarşamba günü güzel işler gündemde olabilir. Cumartesi ve Pazar günü düşüncelerimizde negatif ve eleştirel olmamaya dikkat edelim. Pazar günü nispeten kendimizi güçlü hissedeceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizi seven ve anlamaya çalışan bir sürü dostunuz var. Asabi tavırlarınızı dengelerseniz, bu dostluklardan uzun süreli faydalar göreceksiniz. Bu sene, kadersel olaylara açık olacaksınız. Hayatınızda önemli değişimlere mümkün olduğunca açık olun.




Koç Burcu: Bugün yakınlarınız ve kendi hayatınızda neşeli ve eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak. Bir tek özel hayatınıza ve aşk durumlarınıza karşı kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün bilinç altınız aktif olacak. Kafanızdaki düşünceler, geçmiş konu ve olaylara göre karar verebilirsiniz. Cazibeniz yüksek olmasına karşın bugün kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza karşı ilginç bir gün geçirebilirsiniz. Akşama kadar değişik plan ve programlar tasarlayabilir, gece saatlerindeyse aynı heyecanı duymayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün iş alanlarınızda alacağınız haberler farklı duygusal tepkiler vermenize neden olabilir. Aile hayatınızdaki sorumluluklar ve üstlendiğiniz işler bazı noktalara direnç göstermeyi hayatınıza taşıyabilir.




Aslan Burcu: Bugün yabancı ortamlarda veya daha az samimi olacağınız yerlerde farklı davranmayı tercih edebilirsiniz. İş anlamında hayatınızda güzel gelişmeler var ama kafaca kendinizi rahat hissetmiyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün ortaklaşa hareket etmek durumunda kalacağınız para işlerinizde kafanıza göre davranmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa hareket etmek olduğunda ekonomik olsanız bile bazen zorlanabiliyorsunuz.




Terazi Burcu: Bugün özel alanlarınızda ve ikili ilişkilerinizde fevri, sıkılgan ve ani davranışlar sergilemeye müsait olabilirsiniz. Kafanızdaki sorumluluklarınız, kendi özel hayatınızda yapmanız gerekenlerle çakışmayabilir.




Akrep Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda farklı ve sıradışı duygularla bezenmiş bir gün geçirebilirsiniz. Telaşlı ve sabırsız davranmadığınız müddetçe istediğiniz desteği kolay göreceksiniz.




Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde her zamankinden farklı davranmayı tercih edeceksiniz. Aşıksanız, duygularınızdaki hızlı değişim, sevdiğiniz insanı şaşırtabilir.




Oğlak Burcu: Bugün evinizde ve var olan düzeninizde farklı birgün geçirebilirsiniz. İş konuları kafanızı kurcalayacak veya sizin planlarınızı değiştirmenize neden olacak.




Kova Burcu: Bugün hızlı, farklı bir telefon ve görüşme trafiğiniz olabilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla hareket edeceksiniz. Duyacaklarınızın gün içinde sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.




Balık Burcu: Bugün parasal konularda ani ve farklı davranma isteğiniz yoğun olacak. Şu sıralar soyut şeylerle değil, somut işlerle uğraşmak ve bazı şeylerin karşılığını görmek ve almak derdindesiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR