Bu Pazar Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle sporla uğraşanların protein alımını ihmal etmemeleri gerekir. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; keyifli ortamlara olan düşkünlüğünüz zaman zaman sizi tembelleştirebilir. Hayattaki güzellikleri takdir ediyor ve seviyorsunuz, ailenize karşı güçlü bağlarınız var. Bu sene, aşk hayatınızda önem kazanabilir. Yine sanatsal işlerinizde şans sizden yana olacak.




Koç Burcu: Bu pazar, kafanıza göre hareket edeceksiniz. Çabuk sıkılacağınızdan, değişik olan her plan daha çok işinizi görecek. Başkalarına yardım etmek, onlar için birşeyler yapma isteğiyle dolu olacaksınız.

Boğa Burcu: Bilinçaltınızda biriktirdikleriniz bugün değişik ve farklı hareket etmenize neden olabilir. Vereceğiniz bazı kararlar anlık ve sizi zorlayan kararlardan olmasın. Hayatınız giderek güzelleşiyor.

İkizler Burcu: Bu pazar, iş arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir. Kafanıza göre hareket etmek isteyecek, arkadaş gruplarınızla plan yapacaksınız. Duygularınızdaki zenginlik sizi ilginç kılabilir.

Yengeç Burcu: Bugün , grup ortamlarında veya arkadaş ilişkilerinizde yardımseverliğiniz ön planda olabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda beklenmedik ve ani tavırlarla hareket etme isteğiniz yüksek olabilir.

Aslan Burcu: Bu pazar kalabalık ortam ve yerlerde diğer insanların yardımlarını ve desteğini alacaksınız. Uzak diyarlardan alacağınız bazı anlık haberler duygu iniş çıkışlarınızı körükleyebilir.

Başak Burcu: Bu pazar, ani para harcamalarından kaçının ve kafanıza göre davranmamaya özen gösterin. Gelecek işlerinizin hızlandığı ve birz olsun rahatladığınız bir dönem içindesiniz.

Terazi Burcu: Pazar günü, özel hayatınızda dikkatli adımlar atmalısınız. Ortaklaşa para harcamalarınız, alışverişler gündeminizde olabilir. Her konuyu sorguladığınız bir dönem içindesiniz. Bir insan size yol gösterecek.

Akrep Burcu: Bu pazar, özel hayatınızda şanslı, iyimser ve mutlu etkiler altında olacaksınız. Duygusal iniş çıkışlarınızı iyi kontrol etmeye çalışın. Özel hayatınızda sevdiğiniz için birşeyler yapmak sizin için önemli olacak.

Yay Burcu: Bu pazar, eviniz ve ailenize karşı yapılacaklar konusunda yardımseverliğiniz yüksek olacak. Aslında iş hayatınızı şöyle bir düzenlemeli ve iyice gözden geçirmelisiniz.

Oğlak Burcu: Bu Pazar, aşk hayatınızda romantik etkileşimler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya ailenizle konuşmalarınız sıradışı ve farklı olabilir. Şanslı bir gün içindesiniz.

Kova Burcu: Bu pazar, aileniz ve ev ortamınız herşeyden önemli olabilir. Maddi konularda çevrenize karşı yardımseverliğiniz ön planda olacak. Özellikle aileniz için atılacak adımlarda daha yumuşak ve anlayışlı olacaksınız.

Balık Burcu: Bu pazar, yakın çevrenizle bir arada olacaksınız. Parasal konularda ani şanslarınız ve görüşmeleriniz devam ediyor olacak. Ani harcamalardan ve giderlerden kaçının.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR