Bugün oluşan merkür- neptün olumlu açısıyla, yaratıcı ve sanatsal işlerimizde, başkalarına yardım edeceğimiz konularda şanslı etkiler altında olacağız. Bazı noktalarda tarafsızlığımızı kaybedebiliriz. Bu haftasonu, hayalperest ve romantik etkileşimler altında olabilir, enerjimizi düşük hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, dış görünüşünüz sizin için çok önemli. Para harcamayı ve hayatla kumar oynamayı seviyorsunuz. Oldukça şanslı bir insansınız. Kaderinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bu sene, üretken ve yaratıcı yönlerinizle çok önemli işler başarabilirsiniz.




Koç Burcu: Yaratıcılığınız yüksek olacağından parasal konularda önemli açılımlarda bulunabilir ve bugün bazı maddi işleri kendi işlerinize bağlayabilirsiniz. Aklınıza birşey koyduğunuzda yapmadan rahat etmiyorsunuz.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınıza yardım edebilir aynı ölçüde onlardan yardım ve destek görebilirsiniz. kendinizi ve yapmak istediklerinizi gözden geçirmeli ve hayatınıza daha keyifli yaklaşımlarla yaklaşmalısınız.




İkizler Burcu: Söz vermiş olduğunuz bir davet veya organizasyon işi devreye girebilir. Bilinçaltınızı yeniden düzenlemeli ve bırakmanız gereken kötü alışkanlıklarınız için şimdiden harekete geçmelisiniz.




Yengeç Burcu: Beklenmedik iş konuşmaları, toplantıları değişik ve sıradışı bir gün geçirmenize neden olabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalarda objektif olmaya çalışın, bugün biraz yanlı ve taraflı davranabilirsiniz.




Aslan Burcu: Farklı rüzgarlar ve değişik yerler sizi tazeliyor. Kariyer hayatınızda önemli konuşmalar, görüşmeler devrede olacak, kendinizi bir çok açıdan şanslı hissedeceksiniz.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız bir seyahat planı hayallerinizi süsleyebilir ve kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz. Yabancılarla yapılacak işlerde her konuya mantıkla ve büyük bir anlayışla yaklaşabilirsiniz.




Terazi Burcu: Ortak yapılacak para ödemelerinde mantığınız hep devrede olsun. Öğleden sonraysa artık ilginizi daha çok ortaklaşa yapılacak işlere ve varsa sevdiğini insana kaydıracaksınız.




Akrep Burcu: İlgi alanınız iş konularına kaymaya başlayacak. İş hayatınızda cesur ve atak olacak, başkalarıyla yarışmayı seveceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz yumuşak ve anlayışlı olabilir.




Yay Burcu: Alacağınız haberle eğlenceli konulara ve olaylara yönelebilirsiniz. Ailenizle beraber vereceğiniz kararlar bugün önemli olacak. İş alanlarınızda bazı konuları ince eleyip sık dokuyacaksınız.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar ve programlar bugün kafanızın hızlı ve yaratıcı çalışmasına neden olabilir. Üretkenliğiniz bugün yüksek olacak.




Kova Burcu: Telefon trafiğiniz artabilir ve kısa vadeli beklenmedik planlar içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda bazı noktalarda objektif olmak size kazandırsa bile bugün daha çok yanlı tavırlar içinde olabilirsiniz.




Balık Burcu: İletişime dayalı işlerinizde oldukça yaratıcı ve çözümsel yaklaşımlarınız olabilir. Sadece olaylara tek bir açıdan bakmamak ve daha geniş bir bakış açısına sahip olmak bugün önemli olacak.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR