Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda olacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatkar, sevecen, tavizkar, saygılı bir insansınız. Yaşamdaki herşeye büyük bir saygıyla yaklaşıyorsunuz. Kendinize olan güveninizi arttırmalı, iş hayatınızda gereğinden fazla sorumluluk üstlenmemelisiniz. Bu sene, aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Bugün günün koşturmacasından uzak kalmak, hayal kurmak size daha iyi gelebilir. Özel hayatınız ve iş alanlarınızdaki sürtüşmelerin niye bu kadar sizi zorladığını bulmanız ve buna göre davranmanız gerekebilir.




Boğa Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda yaşayacağınız bazı sorunlar, moralinizi çabuk aşağıya çekebilir. Birkaç günden beri yaşadığınız gerilimler ruh halinizi olumsuz etkilese bile, bugün biraz daha rahat etkiler altındasınız.




İkizler Burcu: Sosyal çevreniz, aşk hayatınız veya arkadaş ilişkilerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Yaşanan bazı zorluklar sizi iyice bunaltmış olabilir ama siz hiç merak etmeyin, bu etkiler bugün biraz daha azalabilir.




Yengeç Burcu: İş hayatınızdaki önemli girişimlerin ve işlerinizin engellendiğini düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız tavsiye ve yardımla bu sorunların üstesinden gelmeniz kolay olacak.




Aslan Burcu: İş alanlarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Herşeyi sanki kafanızda yaratıyorsunuz, o yüzden sakin durmanız çok önemli. Bunu başarırsanız üzerinizdeki olumsuz ve negatif enerjiden daha rahat sıyrılabilrisiniz.




Başak Burcu: Maddi sorumluluklarınızın, ortaklaşa para alanlarınıza olumsuz yansımasına izin vermemelisiniz. Uzak akrabalarınız veya daha az tanıdığınız insanlar size beklenmedik bir anda yol gösterebilirler.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde bir takım sorunlar sizi bekliyor. Birkaç gündür yaşadığınız bu engeller bugün biraz daha azalacak. Önemli para işlerinize kanalize olarak, kafanızı olumsuzluklardan uzaklaştırın.




Akrep Burcu: İş alanlarınızda beklenmedik durumlar ve sonuçlarla karşılaşabilme ihtimaline karşı hazırlıklı olmalısınız. Riskten ve tehlikeden kaçının. Sevdiğiniz insandan iş konularında yardım alabilirsiniz.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda ve sosyal çevre ortamlarınızda bazı sorunlar veya olaylarla karşılaşmanız mümkün İş ve sağlık alanlarınızda yeni düzenlemeler yapmalısınız ve kafanızda bazı planlar bulunuyor.




Oğlak Burcu: Aile hayatınız, iş alanlarınızda oluşacak bazı konu ve olaylar yüzünden sorunlu olabilir. Bu dönem aile ve iş alanlarınız arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Partneriniz size gereken desteği gösterecek.




Kova Burcu: Bu aralar her tür girişiminizden şüphe eder gibi bir haliniz var, şüpheleri bir kenara bırakın ve kendinize güvenin, yeni işler ve karşılaşacağınız yeni olaylar size bunu ispat edecek.




Balık Burcu: Bir olay veya durumla karşılaşırsanız vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Yakın çevrenizdeki insanlar bu konuda size istediğiniz yolu gösterebilirler. Onlara kulak verin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR