Bugün Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide, Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topukları temsil eder. Acil olmadıkça bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımıza yüklenmemeli ve operasyonlarından kaçınmalıyız. Genel anlamda; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak isteyebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, yaratıcı, çekici, sempatik, yetenekli bir insansınız. Kendi çabalarınız ve doğal çekiciliğiniz sayesinde yaşamda başarıyı yakalayacaksınız. Çevrenizle ilişkileriniz dengeli ve uyumlu. Maddiyatçı tarafınızı törpüler, sevginizi ön plana çıkarırsanız aşk, şefkat ve mutluluk dolu bir hayat sizi bekliyor. Bu sene, hayatınızda yeni planlamalar yapmalısınız.




Koç Burcu: Sevdiğinizle veya ortak işlerinizdeki partnerinizle birbirinizi çok çabuk gaza getirebilir ve kolay kopmalara müsait olabilirsiniz. Parasal konularda abartmamaya çalışın. Maddi konuların üzerine daha fazla eğilebilrisiniz.




Boğa Burcu: İletişime dayalı işlerinizde uzun vadeli planlamalar yapmalısınız. Bana birşey olmaz tavrından uzak durun. İş hayatınızda bazı tehlikeli tartışmalar ve durumlar içinde kendinizi bir anda bulabilirsiniz aman dikkat.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda ve eğlenceli ortamlarda riskli ve tehlikeli durumlardan mümkün olduğunca bugün kaçının. Maddi olarak harcamalarınıza dikkat edin. Plansız hareket etmek bütçenizi sarsabilir.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızda onlara karşı enerjik ve aktifsiniz. Aşırı iyimserlikle hareket etmek bazı noktalarda sizi zorlasa da bile ailenize karşı verdiğiniz sözler konusunda daha planlı ve programlı olmayı deneyin.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara karşı herşey yolundaymış gibi bir tablo çiziyorsunuz, gerçekten hissettiğiniz bu olabilir ama gerçekten iyi olmak için planlamalar yapmanız en doğrusu.




Başak Burcu: Sosyal ortamlar için yapacağınız harcamalarınızda biraz planlı hareket etmeye özen gösterin yoksa hiç olmadık para harcamaları başınıza iş açabilir. Para işlerinizde gereksiz risklerden, harcamalardan kaçının.




Terazi Burcu: Özel planlarınızın peşine düşebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızda önemli planlar, organizasyonlar devrede olmalı, gözünüz kapalı ilerlemektense, gücünüzü planlı bir şekilde ortaya koymalısınız.




Akrep Burcu: Geleceğinize etki edecek işlerinizde enerjinizi yükseltirseniz, herşey daha kolay yoluna girebilir. Bugün enerji olarak biraz sizi zorlayacak olan beklenmedik etkilere karşı dikkatli olun.




Yay Burcu: Arkadaşlarınızla girişeceğiniz organizasyolar ve işlerinizi iyi planlamalı ve eksiklikleri iyi farketmelisiniz. Bugün sosyal ortamlarda kalabalık yerlerde tehlikli yer ve insanlardan kaçının.




Oğlak Burcu: Bugün gereksiz harcamalardan ve risklerden kaçının. Borsada yatırım yapanlar dikkatliadımlar atmaya özen göstersinler. Aile ve iş yaşantınızda bazı gerginliklere şahit olabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün riskli işlere kalkışmanız ve kafa dalgınlıkları sonucu bazı kazalara yatkın oluşunuz söz konusu. Seyahat ve eğitime dayalı işlerinizde karşınıza gelecek olan iş fırsatlarına gözünüz kapalı atlamayın.




Balık Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişime geçmekte zorlabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki güzel oluşumlara gözünüz kapalı atlamayın, bazı şeyleri iyice gözden geçirin o zaman daha doğru bir şekilde ilerleyeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR