Bu Pazar Ay Terazi’ye geçecek. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sağlam, sempatik, güzel, sanatçı bir insansınız. Güzel ve estetik olan herşeye fazlasıyla ilgi duyuyorsunuz. Biraz bencilliğiniz var ve aşırı merakınız nedeniyle etrafınızda neler olup bittiğini bilmek istersiniz. Bu sene, çevrenizin gücünden faydalanın.

Koç Burcu: Öğleden sonra rahatlayacak ve isteklerinize kanalize olacaksınız. Bu dönem ev, iş, ben, sen arasında gitgelleriniz çok fazla. Çok hareketli ve sabırsız bir insan olarak da ne yapacağınızı tam olarak bilemiyor olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bu sıralar her konuda aşırıya kaçmaya meyillisiniz, ruhunuzu zorlamayı seviyorsunuz. Geçmişle yapacağınız bazı karşılaştırmalar bugün sizi rahatsız edebilir. Rahatsız olduğunuz konuları paylaşın.

İkizler Burcu: Aşk hayatınızda dengeli ve romantik etkileşimler altındasınız. Bu aralar söz verdiğiniz konular o kadar çok fazla ki siz bile nereye yetişeceğinizi şaşırmış durumdasınız.

Yengeç Burcu: Sabah saatlerinde önemli işlerle uğraşmayın, önemli konu ve olayları öğlen gibi devreye sokun. Gerek eşinizin, gerekse sizin kendi ailenizin uğraşıları, sorunları ve sorumlulukları bu aralar sizi ikiye bölüyor.

Aslan Burcu: Yakın çevre iletişiminizin yoğunluğu bugün etkili olabilir. Etrafınızdaki insanlara böyle yapın şöyle yapın demek kolay, bugünlerde siz istediğiniz gibi davranmakta zorluk çekebilirsiniz.

Başak Burcu: Maddi konular, kazanımlarınız ve değerleriniz bugün kafanızı meşgul edebilir. Çevrenizde olup bitenleri çok iyi gözlemlemeli ve size yardım etmek isteyen insanları geri çevirmemelisiniz.

Terazi Burcu: Bugün olumlu, keyifli ve pozitif etkilerle altındasınız. Özel hayatınızda biraz kendinizi rahat bırakın. Şu sıralar aklınızı kurcalayan tek şey özel hayatınızda kurmanız gereken denge.

Akrep Burcu: Bugün biraz sakin ve sessiz bir şekilde hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Öğleden sonraysa aklınıza gelen fikirleri bir kenara not etmeyi unutmayın. 6. hissiniz bu aralar inanılmaz kuvvetli, hislerinizi es geçmeyin.

Yay Burcu: Arkadaşlıklarınız ve sosyal çevrenizin aktif olacağı bir gün geçireceksiniz. Kendinize ve çevrenize ayıracağınız vakit çok az. Bu da istediğiniz gibi bir zaman geçirmenize engel oluyor.

Oğlak Burcu: Bugün eve girmek istemeyecek, işiniz yoksa bile kalabalık yerlerde bulunacaksınız. Yine de toplum içinde ve kalabalık ortamlarda dengeli ve mütevazı taraflarınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir.

Kova Burcu: İnsan içine karışmaya ve daha sosyal olmaya ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün düşünce gücünüzü iyi kullanmalı ve sabırsızlık ve sinir gibi etkilerden arınmalısınız. Öğleden sonra herşey daha rahat ve sakin olacak.

Balık Burcu: Gün içinde gizemli ve farklı konular bugün daha fazla ilginizi çekecek. Hayata aşkla bakmak bugünlerde en sık ve en fazla yapmanız gereken şeylerin başında geliyor.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR